Διυλιστήριο: Σοκ! Το Reuters ξετινάζει το ζεύγος Σάλλα για την Τράπεζα Πειραιώς. Όλο το δημοσίευμα...

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Σοκ! Το Reuters ξετινάζει το ζεύγος Σάλλα για την Τράπεζα Πειραιώς. Όλο το δημοσίευμα...


Από τον Θανάση Λεπίδη

Σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα του Reuters, που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση, ο πρόεδρος της Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας και η σύζυγός του Σοφία Στάικου, φέρονται,να εμπλέκονται σε συναλλαγές με ακίνητα προς όφελός του.
Σύμφωνα με το Reuters, ιδιωτικές εταιρείες που εμφανίζονται να έχουν σχέση με το ζεύγος και με τα δύο τους παιδιά, αγόραζαν ακίνητα με δάνεια της Πειραιώς τα οποία στη συνέχεια ενοικίαζαν ή τα πουλούσαν στην Τράπεζα σε υψηλότερες τιμές. Ενα επίσης θέμα που...
κατά το Reuters διερευνάται είναι το ζήτημα της διαφάνειας και της εταιρικής διακυβέρνησης και το κατά πόσο ήταν γνωστά τα στοιχεία των συναλλαγών αυτών στους μετόχους της τράπεζας.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ


http://diulistirio.blogspot.gr/



.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus