Διυλιστήριο: Τούρκος υπ. Υγείας: Ακρωτηριασμένο μέλος της Άγκυρας η Θράκη!

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Τούρκος υπ. Υγείας: Ακρωτηριασμένο μέλος της Άγκυρας η Θράκη!


Του ΑΡ. ΜΑΤΙΟΥ από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΧΤΥΠΗΣΕ και πάλι ο ανθέλληνας Τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου! Με δική του πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Σέρατον» της Κωνσταντινούπολης ειδική εκδήλωση με θέμα τα προβλήματα στον τομέα της υγείας στη δυτική Θράκη. Καλεσμένοι του ήταν εκπρόσωποι των τουρκόφιλων μηχανισμών που καπηλεύονται την ελληνική εθνική κυριαρχία.

Παρών και ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ομιλία του ο Μουεζίνογλου παρομοίασε τη δυτική Θράκη με «κομμένο μέλος της Τουρκίας»!

Από μόνη της η αφίσα της εκδήλωσης αποτελεί σκάνδαλο, καθώς φέρει στο κάτω μέρος της το σήμα της δυτικής Θράκης «πράσινης κι ανεξάρτητης», αυτό δηλαδή που προσπαθούν να πετύχουν οι τουρκόφιλοι τα τελευταία χρόνια, με απώτερο σκοπό την προσάρτησή της στην Τουρκία. Ένα λεωφορείο με 36 μουσουλμάνους γιατρούς από τη δυτική Θράκη και μαίες έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση, συνοδευόμενοι από τον... κολλητό του Μουεζίνογλου, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ οι δυο τους συνέφαγαν στο ίδιο τραπέζι κι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα εγκάρδιοι.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, παρότι ο... οικοδεσπότης γνώριζε ότι η εκδήλωση θα καλυπτόταν από τα ΜΜΕ, δεν δίστασε να παρομοιάσει στην ομιλία του τη δυτική Θράκη σαν ένα... ακρωτηριασμένο μέλος της Τουρκίας!

«Όταν κάποιο μέλος του σώματος ακρωτηριαστεί, ο ασθενής έχει έναν πόνο - φάντασμα. Νομίζει ότι τον πονά το ακρωτηριασμένο χέρι ή το πόδι και το εκφράζει. Η δυτική Θράκη, λοιπόν, αποτελεί τον πόνο - φάντασμα της Τουρκίας και κανένα φάρμακο δεν θα μειώσει μέσα μας αυτό τον πόνο. Όσο κι αν πραγματικά δεν υπάρχει σήμερα, η μνήμη αυτού του σκέλους μας δεν ξεχάστηκε και δεν περνά με κανένα παυσίπονο..». είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα στους Έλληνες γιατρούς που είναι άνεργοι στην Ελλάδα να πάνε για εργασία στην Τουρκία! «Θέλουμε γιατρούς με υψηλή μόρφωση και ποιοτικά χαρακτηριστικά από όπου κι αν προέρχονται. Ήρθα στην Τουρκία γυμνός, ξυπόλητος, μορφώθηκα, δούλεψα σκληρά ως παθολόγος γιατρός κι έφτασα να είμαι υπουργός. Δεν είναι κάτι που το είχα σκεφτεί, προέκυψε και βάζω όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ στον απαιτητικό ρόλο» είπε στην ομιλία του ο Τούρκος υπουργός Υγείας, ο οποίος κατάγεται από τα Αρριανά Ροδόπης.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus