Διυλιστήριο: Κομμάτια .... η Νέα Δημοκρατία. Σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις τα στελέχη της !!!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Κομμάτια .... η Νέα Δημοκρατία. Σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις τα στελέχη της !!!


(Η συγκεκριμένη φωτογραφία; είναι από το πρωτοσέλιδο του σημερινού Ελεύθερου Τύπου)

Στους τέσσερις ορίζοντες βρίσκονται ήδη τα στελέχη και οι πρώην Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας.
Προχθές ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κοινοποίησε την παραίτησή του όπως σας αποκαλύψαμε (εδώ), ενώ χθες αποχώρησε ο Δένδιας. Απόντες ήταν ο Καραμανλής και ο Μειμαράκης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε στην ομιλία της στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έκτακτο συνέδριο ενώ τόνισε ότι «ο πρόεδρος φοβάται το συνέδριο γιατί φοβάται μήπως τεθεί θέμα ηγεσίας»

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος ωστόσο απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: "Θέμα αρχηγού της παράταξης έθεσε εγώ ο ίδιος, στην προχθεσινή κοινοβουλευτική μας ομάδας, εξηγώντας ότι δεν είμαι παντρεμένος με την θέση μου, αλλά και ότι θα μου ήταν αδιανόητο αυτή την ώρα, σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να εγκαταλείψω την μάχη της παράταξης. Εξήγησα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επιζήμιο για την παράταξη, αλλά κάλεσα έντιμα και καθαρά, όποιον είχε αντίθετη γνώμη να θέσει το θέμα ανοιχτά και να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες. Κανείς δεν το έθεσε και το θέμα έκλεισε".

Η Ντόρα Μπακογιάννη που κάθεται στην πρώτη σειρά, όπως φαίνεται στο βίντεο δεν χειροκροτά τον πρώην πρωθυπουργό και φαίνεται να λέει μονάχα μία λέξη: "σώπα"!


 


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus