Διυλιστήριο: Δήλωση βόμβα: «Η Deutsche Bank με κείμενό της προέτρεπε σε ανατροπή της κυβέρνησης»

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δήλωση βόμβα: «Η Deutsche Bank με κείμενό της προέτρεπε σε ανατροπή της κυβέρνησης»


Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο η γερμανική κυβέρνηση προσπαθεί να νοθεύσει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά καθώς επίσης και στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων η Γερμανία προσπάθησε με όλους τους τρόπους να οδηγήσει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι με ωμές παρεμβάσεις σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η επικυριαρχία της Γερμανίας τελείωσε.

Σε ερώτηση για το αν οι πιέσεις των εταίρων μπορεί να οδηγήσουν σε εκλογές ή δημοψήφισμα ο Πάνος καμμένος απαντά: «Να πάμε σε εκλογές όταν έχουμε το 80% του ελληνικού λαού, το μόνο που θα κάνουμε είναι να επιβεβαιώσουμε τη βούληση του ελληνικού λαού. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Εάν το θέσουν, εάν θέσουν θέμα αμφισβήτησης σε σχέση με τη βούληση του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης και θέλουν, μία απάντηση θα μπορούσε να είναι το δημοψήφισμα. Χωρίς εμείς να το επιδιώξουμε, διότι δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο λαός είναι μαζί μας. Αυτοί που θα πρέπει να πειστούν ότι δημοκρατία υπάρχει είναι οι Γερμανοί. Η επικυριαρχία τελείωσε».

Όμως ο Πάνος Καμμένος δεν έμεινε εκεί και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον ωμό τρόπο με τον οποίο το Βερολίνο προσπάθησε να επέμβει στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξαρτήτων Ελλήνων είτε να μην είχε γίνει ποτέ, είτε να ανατραπεί, είτε να «εμπλουτιστεί», εντός εισαγωγικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωθυπουργός έβγαλε ένα κείμενο της Deutsche Bank στο Κυβερνητικό Συμβούλιο, το οποίο προέτρεπε σε ανατροπή της κυβέρνησης και υποχρέωσή της να συνεργαστεί με το Ποτάμι. Επίσης, είναι ενδεικτικό αυτό που είπε ο κ. Δραγασάκης, ότι ο Γερμανός πρέσβης τον είχε καλέσει πριν από τις εκλογές και του είπε να μη συνεργαστεί με τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Προσπαθούν να αλλοιώσουν τη λαϊκή εντολή και να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μετατραπεί σε ένα ΠΑΣΟΚ του 2015. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει λάβει μια ξεκάθαρη εντολή από τον ελληνικό λαό να ανατρέψει αυτή την πολιτική. Και να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσει κανείς» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να συνεργαστεί η κυβέρνηση με το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός των ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε: «Το Ποτάμι, ας πούμε… Εγώ δεν έχω τίποτα με τον κ. Θεοδωράκη, δεν τον ξέρω καν, ούτε έχω φάει στα εστιατόριά του. Ούτε συνέντευξη δεν του έχω δώσει, γιατί στα Μέσα που δούλευε ποτέ δεν μου έπαιρνε συνέντευξη. Θα σας πω όμως κάτι… Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του κ. Θεοδωράκη για τη δημιουργία της ΜΟΜΑ, όταν την ανακοίνωσα. Ούτε εργολάβοι δεν τόλμησαν να αντιδράσουν. Ο μόνος που αντέδρασε ήταν ο κ. Θεοδωράκης. Με αυτόν τον άνθρωπο, με συνεργασίες που είχε με εθνομηδενιστές, με την πλήρη παράδοση στη γερμανική πολιτική, μπορεί να υπάρξει συνεργασία; Ούτε με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να υπάρξει συνεργασία. Με το κομμάτι του ΠΑΣΟΚ το οποίο χειροκροτεί τον κ. Βορίδη όρθιο, συγκινημένο, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τα άκρα δεν συνεργαζόμαστε εμείς».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα 




http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus