Διυλιστήριο: Η ΕΕ και το ΔΝΤ θυσίασαν την Ελλάδα (βίντεο)

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Η ΕΕ και το ΔΝΤ θυσίασαν την Ελλάδα (βίντεο)



Aπόσπασμα από βίντεο του οικονομικού δημοσιογράφου-ερευνητή Harald Schumann με τίτλο «στα ίχνη της τρόικας» που προβλήθηκε από το πρώτο κρατικό κανάλι (ΑRD) της γερμανικής τηλεόρασης.


Ενώ ο κανονισμός του ΔΝΤ επέτρεπε δανεισμό μόνον όταν το χρέος ήταν βιώσιμο, μέσα σε μία νύχτα άλλαξαν τον εσωτερικό κανονισμό, με αδιαφάνεια όπως αναφέρει μέλος του ΔΝΤ, με κύριο υπεύθυνο τον Στρος Καν διότι ήθελε να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας και οι γαλλικές τράπεζες δεν έπρεπε να έχουν ζημιές,ταυτόχρονα οι γερμανικές τράπεζες απαιτούσαν επίμονα από την Μέρκελ να μην επιτρέπει ν'έχουν ζημιές.

Έτσι οι κυβερνήσεις προσποιήθηκαν πως το πρόβλημα είναι παροδικό, παρέκαμψαν την νομοθεσία που βασίζεται το ευρώ (απαγόρευση οικονομικής βοήθειας μεταξύ χωρών-μελών) και μας δάνεισαν χρήματα , όχι για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά τις τράπεζες που είχαν δανείσει απερίσκεπτα στις αφερέγγυες Ελληνικές κυβερνήσεις...



όλο το ντοκυμαντέρ  μπορείτε να το δείτε εδώ

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus