Διυλιστήριο: Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ. Βουλευτής ΑΚΕΛ: Στο απυρόβλητο ο Βγενόπουλος με απαίτηση Σαμαρά! (video)

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ. Βουλευτής ΑΚΕΛ: Στο απυρόβλητο ο Βγενόπουλος με απαίτηση Σαμαρά! (video)


Σε μια αποκάλυψη βόμβα προέβη η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία υποστήριξε σε δημόσια τηλεοπτική συζήτηση πως η κυπριακή κυβέρνηση δεν κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου, για την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας, επειδή ήταν… υπό την προστασία Αντώνη Σαμαρά! Απέδωσε μάλιστα την πληροφορία σε υπουργό της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΑΚΕΛ αποκάλυψε ότι στον προθάλαμο της Βουλής ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος -εν συνεχεία ανέφερε ότι πρόκειται περί υπουργού- της εκμυστηρεύθηκε ότι ο Βγενόπουλος ουσιαστικά προστατευόταν από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα η κυπριακή κυβέρνηση να έχει δεχθεί ασφυκτικές πιέσεις επί του θέματος αυτού.



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus