Διυλιστήριο: ΒΟΜΒΑ !!! Ο Κάμερον επιστρέφει τα γλυπτά του Παρθενώνα

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΒΟΜΒΑ !!! Ο Κάμερον επιστρέφει τα γλυπτά του Παρθενώνα


Μια απροσδόκητη εξέλιξη έχουμε στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας χθες ανακοίνωσε ότι μετά από έλεγχο των κλιμακίων Πολιτισμού της Αγγλίας έκρινε ότι το Μουσείο της Ακροπόλης είναι κατάλληλο για την επιστροφή, όπως χαρακτηριστικά είπε των γλυπτών στο σπίτι τους.
Ο Κάμερον μάλιστα προχώρησε ακόμα παραπάνω,λέγοντας ότι θα υπολογίσουν τα οικονομικά επιτελεία τα έσοδα του Βρετανικού Μουσείου από την παρουσία των γλυπτών, και θα αποδοθούν στην Ελληνική Κυβέρνηση τα αναμενόμενα χρήματα σε μία τόσο δύσκολή κατάσταση για την Ελλάδα. Η Ελληνική κυβέρνηση χαιρέτισε την απόφαση αυτή λέγοντας ότι για μια ακόμα φορά η Αγγλία βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφού ευχαρίστησε τον Nigel Farage για την μεγάλη βοήθεια που έδωσε σε αυτόν τον αγώνα, είπε ότι επιτέλους σπάει η Γερμανική Ευρώπη και αναδύεται μια Νέα Ευρώπη με μια ακόμα φορά συνδρομή της Αγγλικής Κυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι δεν θα γινόταν τίποτα αν η κυβέρνησή του δεν είχε ανακινήσει το θέμα ενώ ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Παναγιωτόπουλος ότι φοβάται για τις όποιες εξελίξεις που αυτό θα φέρει και ότι η Γερμανία ίσως το θεωρήσει μονομερή ενέργεια και δεν μας δώσει τις επόμενες δόσεις.
Ήδη από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες στο Μουσείο της Ακρόπολης για την υποδοχή των γλυπτών, ενώ ακούγεται ότι θα γίνει ειδική τελετή με καλεσμένους προσωπικότητες από όλον τον κόσμο.


Λόγω της ημέρας σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευχόμαστε αυτό το άρθρο κάποια στιγμή να είναι αληθινό

 http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus