Διυλιστήριο: Εισαγγελική έρευνα για το στενό συνεργάτη του Α.Σαμαρά, Σ.Παπασταύρου - Σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δικογραφία

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Εισαγγελική έρευνα για το στενό συνεργάτη του Α.Σαμαρά, Σ.Παπασταύρου - Σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δικογραφία


Το δρόμο προς τη δικαιοσύνη φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του Σταύρου Παπασταύρου, στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και εμπλεκόμενου στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε γραπτή απάντηση που απέστειλε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος, «σύμφωνα με έγγραφο του Εισαγγελέως Οικονομικού Εγγλήματος σχετικά με την εμπλοκή του αναφερόμενου στην ερώτηση εκπροσώπου στη Λίστα Λαγκάρντ , η εν λόγω υπηρεσία έχει παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην Περιφερειακή διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής – Αιγαίου η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη».

Επίσης, όπως τονίζεται στην ίδια απάντηση, «σύμφωνα με έγγραφο σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δικογραφία κατά παντός υπευθύνου, η οποία χρεώθηκε σε Εισαγγελέα για επεξεργασία».



http://diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus