Διυλιστήριο: Τροπολογία για τζαμί από Λαφαζάνη – Διαφωνούν οι ΑΝΕΛ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Τροπολογία για τζαμί από Λαφαζάνη – Διαφωνούν οι ΑΝΕΛ


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαρακτηρίζουν τουλάχιστον άκαιρη την εισαγωγή μιας τέτοιας τροπολογίας σε άσχετο νομοσχέδιοΟ υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης κατέθεσαν τροπολογία για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.

Οπως αναφέρει η τροπολογία, «επανακαθορίζονται τα στοιχεία του διαγράμματος, που αφορά σε τμήμα ιδίας συνολικής επιφανείας του ιδίου δημοσίου ακινήτου στην περιοχή του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων, όπου επιτρέπεται, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας (άρθρο 3, ν.3512/2006, όπως ισχύει), η εγκατάσταση και κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών».

Και Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν σκοπεύουν να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη τροπολογία.
Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus