Διυλιστήριο: VIDEO - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ :''ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ''

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

VIDEO - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ :''ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ''


Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη χθες στην εκπομπή του Kontra Channel επί του πιεστηρόυ  ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η κοινοβουλευτική ομάδα δεν πρόκειται να αποδεχθεί μέτρα λιτότητας θα ψηφίσει μέτρα, μέτρα υφεσιακά, μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν σε περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού. Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Σήμερα, την παραίτησή της σε περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει στη Βουλή προς ψήφιση υφεσιακά μέτρα προανήγγειλε η Σταυρούλα Ξουλίδου με δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ψηφίσει κανένα μέτρο υφεσιακού χαρακτήρα.

«Εάν λοιπόν οι ‘κόκκινες γραμμές’ παραβιαστούν και δεν ερωτηθούμε ή δεν είμαστε σύμφωνοι σε αυτά που είπαμε προεκλογικά εγώ, ως Ξουλίδου, δηλώνω ότι θα παραιτηθώ. Δεν μπορώ να συναινέσω σε οτιδήποτε θα είναι υφεσιακό, θα είναι μέτρο λιτότητας, θα είναι κατά του λαού», είπε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνοντας πως το κόμμα της στηρίζει την κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο του Mega:



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus