Διυλιστήριο: Φυγάδευσαν την Μέρκελ - Επεισόδιο σε συνέντευξη Τύπου – ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Φυγάδευσαν την Μέρκελ - Επεισόδιο σε συνέντευξη Τύπου – ΒΙΝΤΕΟ


Επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Άνγκελα Μέρκελ και του Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι με τους δυο ηγέτες να εγκαταλείπουν εσπευσμένα την αίθουσα Τύπου της καγκελαρίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια δημοσιογράφος άρχισε να φωνάζει στον πρόεδρο της Αιγύπτου. «Είναι δολοφόνος, είναι ναζί. Κάτω η στρατιωτική κυριαρχία» είναι λίγα από τα λόγια της ρεπόρτερ ενώ άνδρες της ασφάλειας προσπάθησαν να την απομακρύνουν. Η δημοσιογράφος συνέχιζε να φωνάζει ενώ και άλλα άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα έλεγαν «Ζήτω η Αίγυπτος».

Ο Αλ-Σίσι πρωτοστάτησε στο πραξικόπημα που ανέτρεψε τον Μοχάμεντ Μόρσι και στη συνέχεια, εκλέχθηκε πρόεδρος της χώρας με συντριπτική πλειοψηφία.

Δείτε το βίντεο






Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus