Διυλιστήριο: Ν.Παππάς: Βρήκαμε ισοδύναμα και τα αρνήθηκαν

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ν.Παππάς: Βρήκαμε ισοδύναμα και τα αρνήθηκαν

Αθήνα
Εν όψει της αναλυτικής ενημέρωσης που πρόκειται να παρέχει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εντός της ημέρας η διαπραγματευτική ομάδα, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς έδωσε δύο στοιχεία για το αντικείμενο της διαφωνίας με τους εταίρους που οδήγησε στο ναυάγιο των διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες.

Μέσω twitter o Νίκος Παππάς αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση πήγε στις Βρυξέλλες με εναλλακτικές προτάσεις αλλά δεν έγιναν αποδεκτές. «Βρήκαμε ισοδύναμα και τα αρνήθηκαν» σημειώνει.

Τονίζει, ακόμη, ότι «το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει στις μειώσεις συντάξεων», επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες.

«Λάθος λογική με λάθος στοιχεία» καταλήγει στο μήνυμά του ο υπουργός Επικρατείας, που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις του Σαββατοκύριακού στις Βρυξέλλες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης επανέλαβε ότι η ελληνική κυβέρνηση παρουσίασε ισοδύναμα αντί για τις μειώσεις συντάξεων και την αύξηση του ΦΠΑ στις επαφές των Βρυξελλών και τόνισε: «Η κυβέρνηση δεν αποχωρεί και δεν υποχωρεί».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, το βράδυ της Κυριακής, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωνε: «Παρά την εμπλοκή και ο Δραγασάκης και ο Γιούνκερ μιλούν στις δηλώσεις τους για ανάγκη συμφωνίας. Όσοι προβλέπουν οριστική ρήξη, βιάζονται».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus