Διυλιστήριο: VIDEO - Τέσσερις Βόμβες από Ρουμελιώτη στην εξεταστική για τα μνημόνια

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

VIDEO - Τέσσερις Βόμβες από Ρουμελιώτη στην εξεταστική για τα μνημόνια


Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Π.Ρουμελιώτης, πρώην εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα, στην εξεταστική για τα μνημόνια. Συγκεκριμένα:

1.Αποκαλύψεις "φωτιά" από τον Ρουμελιώτη για Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου

Aιχμές κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και του υπουργού Παιδείας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, άφησε ο πρώην εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής, για το Δημόσιο Χρέος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρουμελιώτης, επισήμανε ότι είχε ενημερώσει προσωπικά τόσο τον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ώστε να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση του χρέους. «Θέλω να σας πω ότι δεν έδειξαν, ούτε ο πρώην Πρωθυπουργός, ούτε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, την απαραίτητη ευαισθησία, έστω και να μας δώσουν μία απάντηση για το πώς θα προχωρήσουν», δήλωσε ο κ. Ρουμελιώτης, και συνέχισε κατηγορώντας την κυβέρνηση Παπανδρέου για «αδράνεια».

Δείτε το βίντεο



2. Οι μυστικές συναντήσεις πριν από το πρώτο μνημόνιο

Όπως ανέφερε ο κ. Ρουμελιώτης, πριν από τη σύναψη του πρώτου Μνημονίου, «έγιναν κρυφές συναντήσεις στην Ουάσινγκτον μεταξύ εκπροσώπων του Στρος Καν και Γάλλων και Γερμανών εκπροσώπων».

«Το Ταμείο επέμενε να γίνει η αναδιάρθρωση του χρέους και κάλεσε Γάλλους εκπροσώπους και Γερμανούς για να συζητήσουν σε ξενοδοχεία της Ουάσινγκτον για τη συμμετοχή των τραπεζών σε μία άμεση αναδιάρθρωση του χρέους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουμελιώτης και συνέχισε:

«Τόσο οι Γάλλοι, όσο και οι Γερμανοί απέρριψαν αυτό το ενδεχόμενο και φτάσαμε σε ένα αδιέξοδο».

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης αποκάλυψε την ανησυχία των Αμερικανών «για τη μη έγκαιρη παρέμβαση των ευρωπαίων για την επίλυση του ελληνικού θέματος».

«Οι Αμερικανοί ήταν εξοργισμένοι με τη στάση των Γερμανών στην επίλυση της ελληνικής κρίσης και συγκεκριμένα με τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης από αρχής εκδήλωσης της κρίσης» τόνισε. ''Οι μόνοι που θα κερδίσουν από αυτό είναι οι Γερμανικές Τράπεζες''





3. Αναδιάρθρωση του χρέους έχουν αναλάβει οι εταίροι από τον Νοέμβριο του 2012

Άραγε ποιος ευθύνεται που δεν έχει γίνει από τότε αναδιάρθρωση του χρέους




4. Μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Καμμένος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκπρόσωπος στην εξεταστική ενημέρωσε ότι ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης ανέφερε ότι «Ναι, το ΔΝΤ εκανε σεμινάρια στην Αθήνα σε δημοσιογράφους. Πάγια πρακτική»!!

Σε λίγο θα έχουμε και το συγκεκριμένο video

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus