Διυλιστήριο: Η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ


Αναδημοσιεύουμε άρθρο της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ που αναφέρει ποιοι ήταν οι δημοσιογράφοι που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της κοινής θέλησης του Ελληνικού λαού. Αν είναι αληθές το άρθρο αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα η ΕΣΗΕΕ να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, και επίσης να κινηθεί ο εισαγγελέας.

Τα ονόματα των δημοσιογράφων που «εκπαίδευε» το ΔΝΤ προκειμένου να προωθούν τις θέσεις του καταλλήλως θα ζητήσει η Βουλή. Την σχετική καταγγελία έκανε χθες ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης καταθέτοντας στην επιτροπή αλήθειας για το χρέος.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη οι δημοσιογράφοι αυτοί παρακολουθούσαν «σεμινάρια» στην Ουάσιγκτον για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ αλλά και της Κομισιόν. Αντίστοιχα «μαθήματα» γινόντουσαν και στην Ελλάδα, όπως απάντησε, ο κ. Ρουμελιώτης σε σχετική ερώτηση του μέλους της επιτροπής, Λεωνίδα Βατικιώτη.

Ο Ρουμελιώτης ανέφερε ακόμη ότι δημοσιογράφοι τους οποίους συναντούσε στην Ουάσιγκτον του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια.

Επισήμανε δε ότι θα μπορούσε η Επιτροπή της Βουλής να ζητήσει επισήμως να της δοθούν τα ονόματα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΔΝΤ, Τζέρυ Ρέϊς.

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου υιοθέτησε την πρόταση και ανέθεσε σε μέλος της επιτροπής να συντάξει το σχετικό αίτημα. Όπως έχει γίνει επίσης γνωστό πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι που επικοινωνούν με την ΕΣΗΕΑ απαιτώντας να παρέμβει ώστε να γίνουν γνωστά τα ονόματα των δημοσιογράφων.

Σημειώνεται τέλος ότι μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης αποκάλυψε ότι η Κριστίν Λαγκάρντ και άλλα ανώτατα στελέχη του ταμείου επικοινώνησαν μαζί του πριν από την εξέτασή του από την επιτροπή για να του… υπενθυμίσουν ότι τα μέλη του ΔΝΤ απολαμβάνουν ασυλία για τις πράξεις τους.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 88Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

88 Comments

  1. Σε τι χώρα ζούμε αλήθεια! Έχω αηδιασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τους αλήτες να λένε ότι για όλα φταίνε οι μπόμπολες Βαρδινογιάννηδες, ΓΑΠ και Καραμανλής...οι ευεργέτες του τόπου, βρε ούστ

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΥΤΗ Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Η ΑΛΛΗ Η ΤΡΕΜΗ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΩΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ MEGA Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΗ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. χαχα, μπράβο ρε φίλε! Το ανέκδοτο του αιώνα, με έκανες και γέλασα ... να σαι καλα!

      Διαγραφή
  2. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!!ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Θεός!!!!

      Διαγραφή
    2. e oxi ayta ta pedia ekanan kalo stin ellada mas!!!! o pretenteris einai o pio kalos dimosiografos.....

      Διαγραφή
    3. Ο Πρετεντέρης είναι αυτός που έχει πάρει τα περισσότερα !! 3ώρες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο ήταν με τους Τροικανούς να του τάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά !!!!

      Διαγραφή
    4. agapane to xrima perissotero kai apo tin mana pou tous gennise !!!!!

      Διαγραφή
  3. “Πουλημένοι δημοσιογράφοι” που κάνουν ότι μπορούν για να υποστηρίξουν τα δολοφονικά μέτρα εναντίον του καταπιεσμένου λαού, με σωρεία ψεμάτων. Μάλιστα όταν τους βλέπεις στην ΤV διακρίνεις και ένα ειρωνικό χαμόγελο. Αυτοί χρειάζονται δημόσια διαπόμπευση, να ντρέπονται και οι απόγονοί τους μετά από πολλές γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω οτι χρειαζοντε δημοσια διαπομπευση αλλα οι απογονοι τους δεν φταινε σε κατι (ακομα). Το παιδι δεν επιλεγει τον γονιο. Αν κ συνηθως το μηλο κατω απ την μηλια πεφτει, αλλα οχι παντα. Οφειλουμε να ειμαστε προσεκτικοι.

      Διαγραφή
    2. Κι όμως δεν πέφτει πάντοτε. Έχω ακούσει πολλά κολακευτικά λόγια για τον πατέρα του Πρετεντέρη Κώστα που πιστεύω αν ζούσε σήμερα θα ντρεπόταν για τον γιο του.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μ Γωέργις δεν ειπε κανεις τπτ για τους απογόνους.. απλα οτι θα ντρεποντε για τους προγόνους τους... Λογικο αν το σκεφτεις.. εκτος αν τους μοιάσουν....

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΠΕΜΨΗ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??????

      Διαγραφή
  4. η τσεπη να γεμισει κ χεστηκαν για τους αλλους, την χωρα κ το μελλον μας!!! ουστ λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ζητω που κα'ι'καμε λεει μια πολυ παλια παρημια,,,,,,,,,,,,,, δηλαδη ψακξε ψιλους στ,αχειρα......................αχ.αχ. κα'ι'μενη ελλαδα,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ=ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    Α ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον ίδιο χορό χρόνια τώρα δημοσιογράφοι και πολιτικοί .Με τους πρώτους να τους θεωρώ πιο υπεύθυνους για την κατάντια μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πεφτουν τα συννεφα απο μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν μίλαγε ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιαρης για τσοντοκάναλα και για καναλια διαπλοκής, τους λέγανε γραφικούς. χα χα χα πλάκα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο μαλάκας είσαι συ φίλε.
      Τα "τσοντοκάναλα" φτιάξανε και πούλησαν την ΧΑ στον κόσμο. Δε θα'χε πιάσει ποτέ πάνω από 2% αν δεν τη διαφήμιζαν μονίμως ο Μέγκα κ ο Σκάι.

      Και το "κανάλια της διαπλοκής" δεν ειναι έμπνευση της ΧΑ, χρόνια το λέει η Αριστερά, η ΧΑ απλώς τα μαζεύει αυτά και τα αναμασάει για να πουλάει "λαϊκό" πρόσωπο ενώ πάντα εξυπηρετεί τα μεγαλα αφεντικά.

      Διαγραφή
    2. o oyden..ο κλασσικος βλακας αριστερος..την πουλουσαν λεει την ΧΑ τα τσοντοκαναλα..τι λες ρε ζωο...ας πουλανε κ εσας με αυτον τον τροπο..κ χωνοντας σας φυλακες.αντιθετως..καιτε.σπατε ρημαζετε..ανθελληνικα σκουληκια...

      Διαγραφή
    3. Ο Κουζηλος πόσα πήρε από τον Μαρινάκη για να φερει το ναρκο-βαπόρι στον Πειραιά; Η Χρυση Αυγη θα τοποθετηθεί για τον Βουλευτή της που μεταφέρει ναρκωτικά; Ή ειναι άλλη μια συνηθισμένη ιστορία που ενας γκάνγκερ της ΧΑ πιάνεται για μια βρωμοδουλειά. Ο Μαρινάκης είχε και άλλους βουλευτες της ΧΑ στη δούλεψή του;

      Διαγραφή
    4. οι κλασικοι ελληναρες χαχαχαχααχ

      Διαγραφή
    5. Nαι,έτσι.. Τσακωθείτε όλοι με όλους και αφήστε αυτούς που σας πετάνε δολώματα και τσιμπάτε σαν ψάρια να την γλιτώνουν... Αχ, ψεκασμένε Έλληνα!!!!

      Διαγραφή
    6. ναι ναι τα αλλα μαντροσκυλα των πλουσιων. ασε μας ησυχους και συ με τους φασιστες

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  10. Του ΑΝΤ1 τα λαμόγια δε βλέπω και προβληματίζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα τα καθίκια, τα πιο σιχαμερά αποβράσματα που τα βλέπεις και ξερνάς στη τιβί, που ούτε να τους κάνεις τη τιμή να τα φτύσεις δε θες, μαζεμένα.
    Όμορφα πράματα.

    Μόνο ο Πορδοσαλταρισμένος λείπει και τα σκουλήκια του ΑΝΤ1, των οποίων ο υπέρμετρος ζήλος στην εξυπηρέτηση της διαπλοκής (πιο μνημονιακοί κι από τη Τρόικα, που έλεγε με περηφάνια ο Μπουμπούκος) και της (φασιστικής) Αντίδρασης είναι τέτοιος που δε χρειάστηκαν ποτέ σεμινάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλιππος Κουνελης17 Ιουνίου 2015 στις 3:27 μ.μ.

    Κοινοποιειστε ΟΛΟΙ!!! Η να βγουν να διαψευσουν (αναμεσα τους και ο Θεοδωρακης) η να ξευτιλιστουν στο πανελληνιο. Οι συγκεκριμενοι χειραγωγουν την κοινη γνωμη χρονια τωρα και επηρεαζουν τις ζωες σας. Μην αδιαφορησει κανεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολοι για τον π..... ειναι εριστεροι και δεξιοι τωρα χρονια δεν βαρεθηκατε , να που φτασαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν είναι αυτοί σας σοκάρει;;;;; τι! δεν το ξερετε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ασχολείστε με ΧΑ και σύριζα και δεν ασχολείστε με τα λαογραφία τους πολιτικούς ΝΔ ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφο και άλλους βέβαια που 41 χρόνια τα έφαγαν. Όαση ήταν πριν ας τολμούσαν να φάνε λεφτά από τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και να μην υπήρχε η λίστα, ήταν και είναι γνωστοί από τα λεγόμενά τους όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα το απόλαυσα που ο κ. Καμπουράκης διερύγνιε τα ιμάτιά του ότι πρέπει ο Μεραμπελιώβτης να δώσει στην δημοσιότητα την λίστα με τα ονόματά, γιατί έτσι αόριστα θίγεται γιατί περιλαμβάνεται εξ αιτίας της αοριστείας. Τα βόδια δεν μυγιάζονται χωρίς μύγα. Στην Κρήτη λέμε: Απού `χει την μύγα μυγιάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θα ξαφνιαζομουν για κανεναν απ αυτουs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τζάμπα μάγκες όλοι αυτοί που σχολιάζουν πίσω από την ανωνυμία τους . ή τα έχετε και υποστηρίζετε τις απόψεις ή πάτε σε κανένα χασάπή ν΄αγοράσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδια δλδ ακουστε τωρα τι γινετε...η "κυρία" Ντορα Μπακογιάννη έβγαλε από 4-5 τραπεζες πανω απο 2 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικο κ εχει το θρασος να βγαίνει στις τηλεοράσεις κ να μας μιλάει για ηθος κ αλλες τετοιες μπούρδες!Πως τους ανεχόμαστε ακομα εμείς οι Έλληνες ρε παιδια,ΠΩΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσυ εισαι μαγκας τι να κανουμε τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποκλειεται να ειναι αληθινη η λιστα.
    Ειναι δυνατον να λειπει ο Πρετεντερης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον έχει πρώτο-πρώτο!!!

      Διαγραφή
    2. λειπουν μεγαλα ονοματα παντως οπως η τρεμη και ο ευαγγελατος.

      Διαγραφή
  22. Αν λαδώνονται οι πολιτικοί(καί αλλοι -κοί),γιατί οχι οι δημοσιογράφοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η τηλεοραση ειναι το μεγαλητερο οπλο που εχει ανακαλυφθει ποτε ανα την υφηλειο και δε μπορει να κανει κανεις τπτ γι αυτο.Απο την χολιγουντιανη τυποποιημενη προπαγανδα που μπορει να παρακολου8ισει ο οποιοσδηποτε μεχρι την live τν των δημοσιογραφων παγκοσμοιος.Αυτο δεν θα αλαξει οτι και να κανει ο οποιοσδηποτε.το ιντερνετ ειναι το επομενο βημα το οποιο εχουν διαλεξει διοτι πλεων η τν αρχισε και δεν πη8ει...Δεν γλυτωνει κανεις απ αυτο οτι και να κανετε.μια προσορινη λυση ειναι να πεταξετε την τν απο το σπιτι και να επειλεξετε να ενημερωνεστε απο το ιντερνετ αλλα πολυ επιλεκτικα.επισεις μην ξεχνατε πως ο δημοσιογραφος το μονο που κανει ειναι να διαβαζει απο την οθονη απεναντι του οτι προτασης του κατεβασουν.εν μερη λοιπον και οι περισσοτεροι απο αυτους προβατα ειναι....σαν παιδακια που τους λες 'πες αυτο' κι αυτοι το λενε.Στο κοντρολ καθε καναλιου παιζετε ολο το παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και εσείς με τί κριτήριο αναδημοσιευετε ενα αρθρο αμφιβολης αξιοπιστίας?Εάν σας κάνει εντύπωση κάποια είδηση, κάνετε έρευνα και παρουσιάζετε με βάσιμα στοιχεία, όχι αερολογίες που μπορεί να παρουσιάσει ο καθένας μας...Δε γράφω αυτό το σχόλιο για να υπερασπιστώ τους δημοσιογράφους της λίστας αλλά για να προστατευσω εμας τους αναγνώστες από την παραπληροφορηση-προπαγανδα των ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο κυρ Μπάμπης τα πήρε ή συνεχίζει να τα παίρνει? Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι, έχω μείνει speechless ζ'λέω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. o mpamphs (papadhmhtriou) poy einai ? den einai adiko ?

    kai mia allh aporia esas (akropolh ktlp) poios sas to eipe ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kwlofylada , h opws katygoroyn oi idioi ta ypolipa mesa , tsontofylada...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα φτωχαδάκια, νά κάνουμε ερανο ρε παιδια τώρα δυσκολα την βγαζουν περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα φτωχαδάκια, νά κάνουμε ερανο ρε παιδια τώρα δυσκολα την βγαζουν περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τά πουλάκια μου,θά κάνω ερανο γιά συμπλήρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ειναι γνωστος τοις πασης ότι οι διμοσιογραφοι στην ελληνικη τηλεοραση είναι πουλημενα τομαρια και φαίνεται κάθε μερα αλοστε αλλα φταιμε εμεις που καθομαστε να μας τρομοκρατουν κάθε μερα.ελποιζς ο ελληνικος λαος να ξηπνυσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Κοντόμ. .νας?Δεν ξέρω απλά ρωτάω για να μην παρεξηγηθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αλήτες όλοι τους τώρα το κατάλαβαν πως τα κανάλια είναι για την χειραγώγηση του κόσμου???τόσα χρόνια τι κάνουν??απ τις διαφημίσεις μέχρι τα δελτία ειδήσεων...μασόνοι του κερατά είναι όλοι που μας θέλουν στρατιωτάκια τους...δεν θα τους περάσει όμως με την Ελλάδα έτσι να ξεσηκωθεί επιτέλους ο Ελληνας να τους πετάξει απ το σβέρκο του αηδία...αίσχος ...ξεφτίλεεεεεεεεεεεςςςςςςς...πουλημένοι δημοσιογράφοι ΄πως πουλημένοι είναι και οι πολιτικοί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οοοοοχι τι λες; Οι δημοσιογραφοι μας να παρακολουθουν σεμιναρια προπαγάνδας; Προς θεου!! Η ξενέρα δεν είναι αυτό. Αυτό το ξέραμε χρόνια τώρα. Η μεγάλη ξενέρα ήταν οτι τους πιστευανε τόσα χρόνια οι ηλίθιοι και οι σκατηγεροι και καταστράφηκε η χώρα. Τώρα βγηκε η λιστα και το πιστέψατε επιτέλους οτι οι δημοσιογραφοι γαμιουνται και λενε μόνο ψέματα. Αλλα τωρα είναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εχτές είχαμε το εμαιλ Χαρδούβελη ( 1.000.000.000 τα μέτρα ) και ο λαός είπε ως εδώ. Σήμερα μετά από πέντε Μήνες η Κυβέρνηση με την Εθνική υπερήφανη διαπραγματευτική της πολιτική, προτείνει μέτρα 5.500.000.000 και πάμε και για την δραχμή. Η μας < ραντίζουν > και τα βλέπουμε καλύτερα σήμερα, η εγώ δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εχτές είχαμε το εμαιλ Χαρδούβελη ( 1.000.000.000 τα μέτρα ) και ο λαός είπε ως εδώ. Σήμερα μετά από πέντε Μήνες η Κυβέρνηση με την Εθνική υπερήφανη διαπραγματευτική της πολιτική, προτείνει μέτρα 5.500.000.000 και πάμε και για την δραχμή. Η μας < ραντίζουν > και τα βλέπουμε καλύτερα σήμερα, η εγώ δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αληθεια τωρα ξερετε τι γραφετε..............ξερετε να διαβαζετε..........ξερετε τι γινετε εξω στον κοσμο?????ξερετε ποσοι κ ποσοι πεινανε κ ψαχνουνου στα σκουπιδια κ εσεις ασχολιστε με κομμματικα...πλακα κανεις??ο ενας ψευτης πισω απο τον αλλον ειναι....ο μονος τροπος ειναι εμεις τι πειστευουμε......κ τι θελουμε για αυτο το τοπο....ο καθε δημοσιογραφος κ πολιτικος εχει τον τροπο του για να μπει σε αυτη την θεσει...εχει οπως παντα τον μεσο ειτε αυτο λεγετε υπουργος ειτε τροικα με καποιο τροπο ειναι εκει κσιγουρα οχιμε τηναξια του ουτε για τηναγαπη του για τηνπατριδα του..................


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αραγε , να υπάρχει αντίστοιχη λίστα με πολιτικούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ρε παιδιά όχι και έτσι...όποιος δεν μας αρέσει τον εκτελούμε...Αφήστε τους δημοσιογράφους να κάνουν την δουλειά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 0'τι και να λεμε,το συστημα ειναι παντα καποια 'βηματα' μπροστα...ΕΝΑ πραγμα το εξουδετερωνει αυτο!...Η ΕΝΌΤΗΤΑ και η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΗΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ayti gia to xrima mexri kai tin mana tous poulane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πριν πιστέψουμε κάθε είδηση καλό είναι να την ελέγχουμε. Τι ακριβώς σημαίνει "πληρώθηκαν";
    Το ΔΝΤ διοργανώνει σεμινάρια κάθε χρόνο (http://www.imf.org/external/spring/2014/about.htm).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πληρώθηκαν = They were paid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Were they payed the expenses to attend the seminar or were they paid to write articles propagandising the IMF's point of view? :)

      Διαγραφή
  44. Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι αυτή η λίστα ή οποιαδήποτε άλλη "έγκυρη λίστα" δει το φως της δημοσιότητας. Η κατάντια μας ως λαός, αποτυπώνεται γλαφυρότατα στα σχόλια των περισσοτέρων. Ανορθρόγραφα, ασυνάρτητα. Με τέτοιο επίπεδο, υποθέτω πως έχουμε τις πολιτικές ηγεσίες που μας αξίζουν. Χαίρετε και περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. το προβλημαμας είναι η αγνεια ηταν παντα ..όταν ωμος γνωρίζεις και δε μιλας είναι χειροτερο ξεδοντιαστε τους προδοτες είναι ο ορισμος της προδοσίας
    περιμενω να δω τι θα κανει η ΕΣΥΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ellhnas einai aytos poy bgainei sto dromo.poy leei oxi se ola ayta alla oxi me fwnh alla me erga.ellhnes swste thn ellada mas.emeis mono mporoyme..oyte politikoi oyte dhmosiografoi..emeis eimaste h dynamh..petaxte ta sapia opoy kai an anhkoyn.mhn ypostirizete komata..mhn brizeste metaksy sas.shkwste to anasthma ellhnes..emeis eimaste h ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτοί παίζουν την μπαλίτσα τους. Αυτό είναι το σύστημα σου λένε μετά...Εμάς όμως δεν μας το είπανε και αν πάμε να κάνουμε καμία συναλλαγή μπαααααπ μπαίνει το 23%. Αυτοί φορολογούνται γι'αυτά που πήρανε τουλάχιστον ή είναι μαύρα και δεν φαίνονται πουθενά;
    Δεν σχολιάζω καν τον σκοπό για τον οποίο τα πήρανε γιατί πολύ απλά επαγγελματίες είναι θα σου πουν την δουλειά τους κάνουν. Δικαστικώς μπορεί να βγούν και λάδι χώρια που αν θα το κυνηγήσει κάποιος τον καταπίνουν βλπ. Βαξεβάνη κ.α. οπότε τι ασχολούμαστε αφού στην τελική ξέρετε πολύ καλά να το κάνετε όλοι. Ποιο; Να κοιτάτε την τρύπα σας και μόνο. Όλοι είμαστε πουλημένοι αλλιώς δεν θα φτάναμε ώς εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο κύριος Μπογδάνος ?? Που είναι αυτο το καλό παιδί ?? Αυτός πρέπει να ανήκει στην κατηγορία " το κάνω τζάμπα γιατί το έχω στο αίμα μου ". Αυτή η λίστα είναι πιο επικίνδυνη απο αυτούς που το κάνουν γιατι τα πήραν χοντρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κλείστε τις κωλο τηλεοράσεις ρεεε...ακουστε μουσική... Αυτοί οι αθεόφοβοι θα μας αρρωστήσουν όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Περσινό είναι και δεν έχει γίνει τίποτα!!! Ακόμα στις καρέκλες τους κάθονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ?? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ?? ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ?? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΑΧΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΣΩ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΟΙ ΔΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΗΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ δεν βοηθάει στην ορθογραφία τελικά,ε?

      Διαγραφή

comments powered by Disqus