Διυλιστήριο: Guardian : «Ξεχάστε τους G7, τώρα έχουμε τα μεγάλα όπλα της Λέσχης Bilderberg»

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Guardian : «Ξεχάστε τους G7, τώρα έχουμε τα μεγάλα όπλα της Λέσχης Bilderberg»


«Ξεχάστε τους G7, τώρα έχουμε τα μεγάλα όπλα της Λέσχης Bilderberg», γράφει ο Guardian καθώς το «ελληνικό δράμα» θα βρεθεί στο επίκεντρο στη φετινή συνεδρίαση η οποία ξεκινά στο πολυτελές θέρετρο των αυστριακών Άλπεν, Telfs-Buchen από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου, με τη συμμετοχή περίπου 140 προσωπικοτήτων από 22 χώρες.

Εκτός από το ελληνικό ζήτημα στην 63η συνάντηση των μελών της Λέσχης Bilderberg που ξεκινά την Πέμπτη θα συζητηθεί η κρίση στην Ουκρανία, η τεχνητή νοημοσύνη, η απειλή των χημικών όπλων και άλλα τινά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, την Πέμπτη η παρουσία του Μπενουά Κερέ της ΕΚΤ και του Γερούν Ντάισελμπουμ από την πλευρά του Eurogroup, θα είναι μια καλή ευκαιρία για μάθουν οι σύνεδροι τι ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα. Αν θα πάρουν αποφάσεις; Η απάντηση είναι «όχι».

«Η πιο καυτή οικονομική πατάτα της Ευρώπη, δηλαδή η Ελλάδα, θα είναι στην ατζέντα της συνεδρίασης και είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΚΤ, Μπενουά Κερέ, θα βρίσκεται εκεί για να συζητήσει με την πιο αυστηρή εχεμύθεια από κοντά με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, όπως τους επικεφαλής της Deutsche Bank, της Lazard, της Banco Santander και της HSBC», αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus