Διυλιστήριο: VIDEO - "Χρυσός" ο Πετρούνιας

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

VIDEO - "Χρυσός" ο Πετρούνιας


Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, το πρώτο της Ελλάδας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού. Δείτε σε videos την προσπάθειά του και την απονομή.Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, αλλά και στην ιστορία της διοργάνωσης, ήρθε από το σημαιοφόρο της, τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στον τελικό των κρίκων.


Ο Έλληνας γυμναστής εκτέλεσε εξαιρετικά το δύσκολο πρόγραμμά του και συγκέντρωσε 15.633 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ρώσο Νικίτα Ιγκνάτιεβ με 15.333, ενώ τρίτος ήταν ο Τούρκος Ιμπραχίμ Τσολάκ με 15.133.

Η προσπάθεια του Πετρούνια:





Η εξέλιξη του τελικού

Ο Ρώσος Νικίτα Ιγκνάτιεβ έβαλε από νωρίς ψηλά τον πήχη, καθώς αγωνίστηκε πρώτος και συγκέντρωσε 15.333 βαθμούς. Ακολούθησε ο Ουκρανός Ιγκόρ Ραντιβίλοβ, ο οποίος έκανε αρκετά λάθη και πήρε χαμηλή βαθμολογία, που τον άφηνε εκτός μεταλλίων, ενώ με 15.133 βαθμολογήθηκε ο Τούρκος Τσολάκ, διεκδικώντας ένα μετάλλιο. Χαμηλά έμεινε και ο Γάλλος αθλητής, οπότε απέμεναν οι Στέπκο και Πετρούνιας για να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Αζέρος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 15.000 βαθμούς, με αποτέλεσμα ο Έλληνας γυμναστής να κρατά την τύχη στα χέρια του. Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με 15.633 βαθμούς, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και ο ελληνικός εθνικός ύμνος ήχησε στη "National Gymnastics Arena".



Η κατάταξη του τελικού:

1. Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 15.633

2. Νικίτα Ιγκνάτιεβ (Ρωσία) 15.333

3. Ιμπραχίμ Τσολάκ (Τουρκία) 15.133

4. Όλεγκ Στέπκο (Αζερμπαϊτζάν) 14.466

5. Γκιγιόμ Ογκουλιαρό (Γαλλία) 14.033

6. Ιγκόρ Ραντιβίλοβ (Ουκρανία) 13.866


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus