Διυλιστήριο: ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΛΙΑ !!! ΦΡΙΚΗ !!! Δείτε την Υπεύθυνη δήλωση των διοργανωτών ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ !!!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΛΙΑ !!! ΦΡΙΚΗ !!! Δείτε την Υπεύθυνη δήλωση των διοργανωτών ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ !!!

Μετά από έλεγχο του μπλόγκ ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι πέσαμε και εμείς (ευτυχώς) θύμα της παραπληροφόρησης τω καιρών μας. Ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας !!!


Φρίκη , Φρίκη, Φρίκη. Δείτε την υπεύθυνη δήλωση που θέλουν να υπογράψουν οι Έλληνες πολίτες και καταλάβετε το μεγάλο λάθος που κάνατε όσοι πήγατε και συνεχίζετε να του υποστηρίζετε. Αν δεν το πιστεύετε, γιατί πραγματικά είναι απίστευτο μπείτε στην ιστιοσελίδα (εδώ), και πατήστε υπεύθυνη δήλωση μένουμε ευρώπη.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ''Αποδέχομαι οποιαδήποτε έκτακτη ή μόνιμη εισφορά, μείωση μισθού ή συντάξεως και εγγυώμαι με την προσωπική μου περιουσία την κάλυψη οποιασδήποτε απαίτησης των Θεσμών εξουσιοδοτώντας για την ολοκλήρωση της διακρατικής συμφωνίας της Ελλάδος με τους Θεσμούς και την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή ένωση.''

Ελπίζουμε, ευελπιστούμε να είναι fake site ή κάτι τέτοιο. Ελπίζουμε, ευελπιστούμε να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που υπογράφει σε υπεύθυνη δήλωση

http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus