Διυλιστήριο: Ερχεται η προκήρυξη για 4.500 προσλήψεις για 2 χρόνια στα νοσοκομεία

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ερχεται η προκήρυξη για 4.500 προσλήψεις για 2 χρόνια στα νοσοκομεία

Ερχεται η προκήρυξη για 4.500 προσλήψεις για 2 χρόνια στα νοσοκομεία

Το υπουργείο Υγείας προωθεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τη στήριξη της υγείας, με προσλήψεις προσωπικού 13.500 θέσεων 24μηνης διάρκειας για 6 χρόνια – με ευρωπαϊκή στήριξη, δήλωσε στο Α’ πρόγραμμα ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Το σύστημα υγείας πάσχει στη στελέχωση γιατί έχουν φύγει χιλιάδες εργαζόμενοι σε σύνταξη, τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε ότι το υπουργείο θα στηρίξει την παραγωγή φαρμάκου, τα φαρμακευτικά φυτά, τα ομοιοπαθητικά – γιατί η χώρα διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα. 

Αναφερόμενος στο ζήτημα των χιλιάδων ανασφάλιστων και τα ζητήματα της υγείας των πληθυσμών παράνομων μεταναστών τόνισε ότι το υπουργείο έχει έτοιμες προτάσεις, τις οποίες όπως είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, μόλις κλείσει η συμφωνία θα δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας για να τις εξετάσει. 

Αύριο στις 11.30, ο κ. Κουρουμπλής θα συναντηθεί με τον υπουργό Μεταρρύθμισης Χρ. Βερναρδάκη για την προκήρυξη 4.500 θέσεων ιατρικού και παραιατρικού προσωπικού.


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus