Διυλιστήριο: Τ. Κουΐκ: Ξέρουμε ποιοι βγάλανε χρήματα στο εξωτερικό

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τ. Κουΐκ: Ξέρουμε ποιοι βγάλανε χρήματα στο εξωτερικό


Η κυβέρνηση γνωρίζει χιλιάδες λογαριασμούς ατόμων, που έχουν βγάλει τα χρήματα τους στο εξωτερικό και δεν τα έχουν δηλώσει, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουΐκ, επισημαίνοντας ότι με την κατάθεση του μίνι φορολογικού, μέσα στην εβδομάδα θα γνωστοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.

Καμιά ολιγωρία από κανέναν, τόνισε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι όποιος δεν δηλώσει τα «μαύρα» που έχει βγάλει έξω, θα του επιβληθεί πρόστιμο της τάξεως του 40%, ενώ αν τα δηλώσει θα έχει πρόστιμο 21%. «Θα τα πάρουμε θέλουν δεν θέλουν γιατί τους ξέρουμε. Έχουμε εν γνώσει μας χιλιάδες λογαριασμούς ανθρώπων, αλλά αυτή τη στιγμή δε θα ήταν καλό να ανακοινώσουμε κινήσεις μας. Όλα θα γνωστοποιηθούν όταν μέσα στην εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το μίνι φορολογικό.

Ερωτηθείς για την ψηφοφορία της Τετάρτης εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, ούτε για το ψυχολογικό όριο των 120 και εκτίμησε ότι θα εμφανιστούν περισσότερα ΝΑΙ.
Παράλληλα, τόνισε ότι η εκλογολογία κάνει κακό και την ανοίγουν -όπως είπε- εκείνοι που με την συμπεριφορά τους δημιουργούν προβλήματα στην κυβέρνηση.
«Η Ελλάδα πρέπει να λειτουργήσει. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως ένας Αριστερός θα ήθελε να ρίξει μία Αριστερή κυβέρνηση. Αυτό που λέγαμε πάντοτε ήταν πως όλες οι λύσεις θα προκύψουν εντός της Ε.Ε. Για πρώτη φορά έχουμε μία συμφωνία εξόδου από την κρίση και με προδιαγεγραμμένη τριετή διάρκεια«, ανέφερε ο κ. Κουΐκ.


http://diulistirio.blogspot.ch/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus