Διυλιστήριο: VIDEO - Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε τις γενοκτονίες των Ελλήνων…

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

VIDEO - Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε τις γενοκτονίες των Ελλήνων…

Με ελληνικά χρήματα χρηματοδοτήθηκε η γενοκτονία των Ελλήνων στην Τουρκία, από την Deutsche Bank.

Όπως αναφέρει το Olympia.gr, πρόκειται για μια ιστορική αλήθεια «για τους “φίλους” κι “εταίρους” Γερμανούς που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό στην Τουρκία εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα των Ελλήνων για εμπόριο και πολιτισμό»

Σύμφωνα με το olympia, «Οι Γερμανοί θέλοντας να «μπουν» στο τραπεζοπιστωτικό σύστημα της περιοχής κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Το 1904 φτάνει στην Ελλάδα εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας της Γερμανίας και πείθει τον τότε διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Στέφανο Στρέιτ να ιδρύσουν από κοινού, την Τράπεζα της Ανατολής. Βασικός όρος της συμφωνίας, η πλειοψηφία στο Συμβούλιο θα ήταν ελληνική».

Δείτε το βίντεο:



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus