Διυλιστήριο: Οι ΗΠΑ βάζουν στο τραπέζι τώρα το πώς θα γίνει η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Οι ΗΠΑ βάζουν στο τραπέζι τώρα το πώς θα γίνει η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Στην ατζέντα και το ύψος της μείωσης αναφέρει στέλεχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών. Γίνεται λόγος για αλλαγή του κλίματος τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η συζήτηση για το θέμα του ελληνικού χρέους τώρα έχει πλέον μεταφερθεί στο επίπεδο του πώς θα γίνει η αναδιάρθρωσή του ανέφερε υψηλόβαθμος αξιωματούχους του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών μιλώντας στο Reuters.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο τραπέζι βρίσκεται και το ύψος της μείωσης του χρέους που θα χρειαστει.

«Δύο εβδομάδες νωρίτερα η συζήτηση για το αν η αναδιάρθρωση του χρέους θα βρισκόταν ή όχι στο τραπέζι ήταν διαφορετική από ό,τι συμβαίνει σήμερα. Τώρα η ερώτηση είναι τη μορφή θα πάρει και πόσο μεγάλη θα είναι (η αναδιάρθρωση)» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αμερικανός αξιωματούχος.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus