Διυλιστήριο: Τώρα !!! Παρέμβαση εισαγγελέα για τον τρόπο που κάλυψαν τα γεγονότα τα ΜΜΕ. Χρόνος κάλυψης από τα ΜΜΕ για τις συγκεντρώσεις

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τώρα !!! Παρέμβαση εισαγγελέα για τον τρόπο που κάλυψαν τα γεγονότα τα ΜΜΕ. Χρόνος κάλυψης από τα ΜΜΕ για τις συγκεντρώσεις


Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν καταγγελίες για τον τρόπο που κάλυψαν τα γεγονότα σχετικά με το δημοψήφισμα διάφορα ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ξεκινά δικαστική έρευνα για να διαπιστωθεί αν από τον τρόπο που τα ΜΜΕ κάλυψαν το σύνολο των εξελίξεων της περασμένης εβδομάδας προκύπτουν διάφορα αδικήματα όπως απόπειρα επηρεασμού ψηφοφόρων και απόπειρα νόθευσης εκλογικού αποτελέσματος.

Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα θα μπει και η μετάδοση δημοσκοπήσεων και συγκεκριμένα εάν έγιναν σε χρόνο, που από τον νόμο απαγορεύεται. Η παραγγελία δόθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Της Αθήνας, Ηλία Ζαγορέο ο οποίος ανέθεσε την διενέργεια της έρευνας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ.Γκύζη.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η έρευνα να επεκταθεί και σε βάρος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικό Συμβουλίου και συγκεκριμένα να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί παράβαση καθήκοντος από τα μέλη του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που δεν παρενέβη η Εισαγγελία νωρίτερα ήταν για να μην θεωρηθεί η παρέμβασή της, απόπειρα φίμωσης του Τύπου.

Να θυμίσουμε τον χρόνο κάλυψης της συγκέντρωσης του ΝΑΙ και του ΟΧΙ από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Η προπαγάνδα των λεγόμενων «μεγάλων» καναλιών δεν έχει προηγούμενο. Στην παρακάτω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τους χρόνους που αφιέρωσαν στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΟΧΙ και στο αντίστοιχο του ΝΑΙ.

Τα σκήπτρα κρατάει ο ΣΚΑΪ με… μηδέν (!) χρόνο για το συλλαλητήριο του ΟΧΙ στη πλατεία Συντάγματος! Ούτε τα προσθήματα δεν κράτησαν στο κανάλι του Φαλήρου. Ο ΑΝΤ1 μάλιστα, αφιέρωσε σχεδόν 15 λεπτά στη συγκέντρωση των «Μένουμε Ευρώπη» και μόλις 1,5 λεπτό στην αντίστοιχη του ΟΧΙ. Ο συνολικός χρόνος για τη συγκέντρωση του ΟΧΙ είναι 8.33 λεπτά ενώ για το ΝΑΙ... 47!






http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus