Διυλιστήριο: Δείτε τι έλεγαν εταιρείες δημοσκοπήσεων και στοιχηματικές πριν το δημοψήφισμα. Ταφόπλακα η απάντηση του Ελληνικού λαού

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δείτε τι έλεγαν εταιρείες δημοσκοπήσεων και στοιχηματικές πριν το δημοψήφισμα. Ταφόπλακα η απάντηση του Ελληνικού λαού


Για άλλη μια φορά οι ''επιστημονικά'' τεκμηριωμένες δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω. Σας παραθέτουμε τις έγκυρες και μη κατευθυνούμενες δημοσκοπήσεις τι έδειχναν την βδομάδα που πέρασε. Εμείς αναρωτιόμαστε άραγε κάποια στιγμή θα κινηθεί ο  εισαγγελέας, κάποια στιγμή θα ανοιχτούν οι λογαριασμοί των διευθυντικών στελεχών των δημοσκοπικών εταιρειών ;

Δημοσκόπηση Metron Analysis - ANT1 (ΟΧΙ 49% και ΝΑΙ 46%) 
Δημοσκόπηση GPO-Mega (ΟΧΙ - 51,5% και ΝΑΙ 48,5) 
Δημοσκόπηση Marc - Alpha (ΟΧΙ 49,5% έως 54,5% και ΝΑΙ 49,5% έως 50,5%) 
Δημοσκόπηση MRB - STAR ( ΟΧΙ 51% και ΝΑΙ 49%). (ΕΔΩ)

Αλλά και οι ξένες στοιχηματικές εταιρείες έπεσαν έξω, που πολλοί Έλληνες τις χρησιμοποιούν ως εργαλείο ενημέρωσης  διαφαινόμενων εκλογικών αποτελεσμάτων. 

Η ladbrokes το ΝΑΙ δίνει 1,50 απόδοση, ενώ το ΟΧΙ 2,50.
Η SkyBet το ΝΑΙ είναι στο 1/2, ενώ το ΟΧΙ έχει ελκυστική απόδοση με 6/4
Ίδιες αποδόσεις συναντάμε και στην paddypower.com, όπου εκεί υπάρχει και σύντομη επεξήγηση για το τι σημαίνει το δημοψήφισμα.
Ίδιες αποδόσεις και από τη βρετανική William Hill (ΕΔΩ)

Φυσικά όλοι τους λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και αυτός είναι ο Ελληνικός λαός που έστειλε ένα σαφές διαφορετικό μήνυμα. Επειδή τα λεφτά είναι πολλά που παίζονται μαζί με τα συμφέροντα θα προτείναμε στους αναγνώστες μας μην παρασύρονται από τις δήθεν έγκριτες πηγές.

http://diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus