Διυλιστήριο: Times: Επιχειρείται διαστρέβλωση του δημοψηφίσματος και ανατροπή της Κυβέρνησης

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Times: Επιχειρείται διαστρέβλωση του δημοψηφίσματος και ανατροπή της Κυβέρνησης

Άκρως αποκαλυπτικό άρθρο των Times κάνει λόγο για σχέδιο διαστρέβλωσης του νοήματος του δημοψηφίσματος και ανατροπής της ελληνικής κυβέρνησης.

Το εν λόγω δημοσίευμα βασίζεται σε συνομιλία δημοσιογράφου των Times με σημαντικό Γερμανό πολιτικό του συντηρητικού κόμματος CDU/CSU, οποίος απερίφραστα δήλωσε πως “η Ελλάδα δεν θα πάρει ούτε σεντ σε νέο πακέτο στήριξης από την Ευρωζώνη, όσο παραμένουν στην εξουσία ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννη Βαρουφάκης”. Σύμφωνα την έγκριτη βρετανική εφημερίδα ο γερμανός πολιτικός “έριξε φως και στην προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ρίξει την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου”, λέγοντας πως “ακόμα κι αν στο δημοψήφισμα της Κυριακής υπερισχύσει το “ΝΑΙ”, αν ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας παραμείνουν στις θέσεις τους, η Αθήνα δεν θα έχει την παραμικρή πιθανότητα νέου πακέτου στήριξης”.

Οι Times υποστηρίζουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να διαστρεβλώσει την ουσία της ερώτησης του δημοψηφίσματος και να ανατρέψει την ελληνική κυβέρνηση. “Το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να υποστηρίξει σθεναρά το “ΝΑΙ”, παρουσιάζοντας το δημοψήφισμα ως απόφαση για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ κι όχι ως απόφαση για την αποδοχή ή όχι των μέτρων λιτότητας κι έπειτα σε περίπτωση νίκης να ξεφορτωθεί τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μετά την αναμενόμενη παραίτηση του κυρίου Τσίπρα”, αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει παραθέτοντας μία ακόμα αφοπλιστική δήλωση του γερμανού πολιτικού: “Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσει το “ΝΑΙ”. Μετά θα χρειστούμε καινούργια κυβέρνηση και μετά θα πρέπει να επιβάλλουμε μέτρα”.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus