Διυλιστήριο: VIDEO - Δημοσιογράφος του MEGA έσπρωξε στον αέρα ηλικιωμένο επειδή εκθείαζε την κυβέρνηση!

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

VIDEO - Δημοσιογράφος του MEGA έσπρωξε στον αέρα ηλικιωμένο επειδή εκθείαζε την κυβέρνηση!


Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στον αέρα δελτίου ειδήσεων, όταν ένας δημοσιογράφος έσπρωξε έναν ηλικιωμένο την ώρα που έκανε δηλώσεις, στις οποίες εκθειάζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης.

Ο δημοσιογράφος πλησίασε έναν ηλικιωμένο που περίμενε για την σύνταξή του και τον ρώτησε ποιες ανάγκες θα καλύψει με τα 120 ευρώ που θα πάρει.

«Δεν είναι το ζήτημα οι ανάγκες. Είναι ότι η πατρίδα μας έχει κάποιους ανθρώπους που αγωνίζονται. Γι αυτούς που διαρκώς προβαίνουν σε αυτοκτονίες».

Ο δημοσιογράφος αντέδρασε αμέσως διακόπτοντας τον ηλικιωμένο κύριο και παίρνοντάς του το μικρόφωνο αναζήτησε άλλον συνομιλητή, ενώ το λόγο πήρε η κεντρική παρουσιάστρια πιθανότατα για να… σώσει την κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus