Διυλιστήριο: Ποινική δίωξη σε Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ποινική δίωξη σε Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση Γιακουμάκη



Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος, κατά δύο μελών της προηγούμενης διοίκησης της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για την υπόθεση Γιακουμάκη άσκησε ο εισαγγελέας.

Δίωξη κατά του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, άσκησε ο εισαγγελέας Ιωαννίνων στο πλαίσιο της υπόθεσης Γιακουμάκη.


Υπενθυμίζεται οτι ο κ. Μαρκογιαννακης είχε παρέμβει στον τότε διευθυντή της Σχολής για να μην τιμωρηθούν σπουδαστές απο την Κρήτη που είχαν προκαλέσει επεισόδια.

Άγνωστο αν οι εν λόγω σπουδαστές συνδέονται με την υπόθεση Γιακουμάκη. Αύριο, ο κ. Μαρκογιαννάκης, που είναι υποψήφιος βουλευτής, θα προβεί σε ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατά δύο μελών της προηγούμενης διοίκησης της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus