Διυλιστήριο: Το σκάνδαλο της Deutsche Bank με Ρώσους επιχειρηματίες πότε θα σκάσει ;

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Το σκάνδαλο της Deutsche Bank με Ρώσους επιχειρηματίες πότε θα σκάσει ;

Συγκεκριμένα, οι αμερικανικές εποπτικές αρχές πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα για να διαπιστωθεί εάν συγκεκριμένα στελέχη της Deutsche Bank στη Μόσχα ενεπλάκησαν σε υπόθεση δωροδοκίας και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Financial Times, η γερμανική τράπεζα ερευνάται για συναλλαγές ύψους 6 δισ. δολαρίων με Ρώσους επιχειρηματίες και σύντομα περιμένουμε να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα
.
Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο, η διοίκηση της τράπεζας είχε αναγγείλει την έναρξη εσωτερικής έρευνας για τη υπόθεση, θέτοντας σε διαθεσιμότητα αρκετά τραπεζικά στελέχη, τα οποία εργάζονται στα ρωσικά υποκαταστήματα.

Στην έρευνα των αμερικανικών αρχών επικουρεί και η γερμανική εποπτική αρχή Bafin.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus