Διυλιστήριο: VIDEO - Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ στο Ευρωκοινοβούλιο-”ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ” Λεπέν -Παπαδημούλης – “Δεν επιτρέπω να με λένε φασίστρια αυτοί που έχουν βάρος στη συνείδησή τους 100 εκατ.θανάτους”

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

VIDEO - Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ στο Ευρωκοινοβούλιο-”ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ” Λεπέν -Παπαδημούλης – “Δεν επιτρέπω να με λένε φασίστρια αυτοί που έχουν βάρος στη συνείδησή τους 100 εκατ.θανάτους”




Έγινε της Ευρωβουλής το κάγκελο

Eπίθεση κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε η Μαρί Λεπέν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα το προσφυγικό και το μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας εκ μέρους της Ευρωομάδας της Αριστεράς, για τα Συμπεράσματα του Συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για τη μετανάστευση είπε:«Στην ανθρωπιστική κρίση του προσφυγικού κύματος, χρειάζεται μια ανθρωπιστική ευρωπαϊκή λύση. Ως Ευρωπαίος πολίτης, ντρέπομαι για την αποτυχία του Συμβουλίου των Υπουργών και τονίζω ότι είναι η ώρα των ηγετών. Των αρχηγών των κρατών. Να πάψουν να κρύβονται πίσω από τους υπουργούς τους. Αλλιώς, θα ακούμε εδώ μέσα φασιστικές κραυγές σαν της κυρίας Λεπέν, που προσπαθούν να κερδίσουν ψήφους πάνω σε ανθρώπινες ζωές. Την ώρα που το Αιγαίο και η Μεσόγειος γίνονται νεκροταφείο χιλιάδων, μικρών παιδιών και των οικογενειών τους.Είναι απαράδεκτο και απάνθρωπο η Ευρώπη να απουσιάζει, να αναβάλλει, να ακυρώνει τη συνθήκη Σέγκεν, να υψώνει τείχη, επειδή λίγες κυβερνήσεις της δεξιάς και της άκρας δεξιάς μπλοκάρουν την αναγκαία απόφαση. Το Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να πρωτοστατήσει τώρα για να υπάρξει λύση, αλλιώς αύριο θα είναι αργά. Η χώρα μου, η Ελλάδα, δεν αντέχει μόνη της όλη αυτή την πίεση».

Μετά το τέλος της παρέμβασής του το λόγο ζήτησε η Πρόεδρος της πολιτικής ομάδας του ENF η οποία απαντώντας στον κ. Παπαδημούλη είπε:«Δεν επιτρέπω να με αποκαλούν φασίστρια. Ιδίως εκ μέρους κάποιων που έχουν στο βάρος της συνείδησής τους 100 εκατομμύρια θανάτους ως πολιτικό κίνημα».


Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus