Διυλιστήριο: VIDEO - Οι δύο αποκαλυπτικές ''μονομαχίες'' που διακρίναμε στο δίβημα (debate)

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

VIDEO - Οι δύο αποκαλυπτικές ''μονομαχίες'' που διακρίναμε στο δίβημα (debate)


Δύο καθοριστικές και αποκαλυπτικές ''μονομαχίες'' διακρίναμε στο χθεσινό δίβημα.

ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ - ΤΣΙΠΡΑΣ - ΤΡΕΜΗ 


Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ, τόνισε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία, την ανομία και την αδικία. "Δεν είναι δυνατόν κάποιες επιχειρήσεις που τηρούν τους νόμους, να μην μπορούν να δανειστούν και άλλες να μπορούν".

"Εμείς", είπε ο κ. Τσίπρας, "αψηφήσαμε τον πόλεμο που μας έγινε, είχαμε το θάρρος και ζητήσαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να πληρώσουν τα χρωστούμενα", ενώ είπε ότι "θα δημοπρατηθούν οι τηλεοπτικές άδειες και θα καταργηθεί το μονοπώλιο στις ψηφιακές άδειες".

Η τοποθέτηση αυτή του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Όλγας Τρέμη η οποία τον διέκοψε και με έντονο ύφος ζήτησε διευκρινίσεις γιατί όπως είπε δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.

Αν και ο συντονιστής της συζήτησης Πάνος Χαρίτος εξηγούσε πως ο διάλογος αυτός δεν προβλέπεται οι φωνές συνεχίστηκαν.

"Ποιοι είναι αυτοί;" ακούστηκε η Όλγα Τρέμη, που εκπροσωπεί το MEGA. "Είμαι στη διάθεσή σας να σας απαντήσω. Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;" απάντησε ο κ. Τσίπρας. "Δεν έχω καμία μύγα προσωπικά. Δεν θα ήθελα να δημιουργούνται εντυπώσεις διότι είμαστε εκπρόσωποι επτά καναλιών και θα θέλαμε διευκρινίσεις", είπε η ίδια.

Η Όλγα Τρέμη αρνήθηκε να ησυχάσει και εξακολούθησε να διαμαρτύρεται, επιμένοντας στο ξεκαθάρισμα του νοήματος όσων υπαινίσσεται ο τέως πρωθυπουργός, ωστόσο η ίδια ενέδωσε στις πιέσεις του συναδέλφους της Π. Χαρίτου.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ


Όλα ξεκίνησαν, όταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε: «Κάποιος αρχηγός που δεν έχει καταλάβει κι άλλες φορές που έλεγε ψέματα (σ.σ. αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο) είπε κάποια πράγματα. Γιατί μας τα λέει τώρα; Επειδή φαίνεται μένει εκτός Βουλής, έχει παλαβώσει"!

Η ατάκα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κύριο Καμμένο, ο οποίος λίγο αργότερα, όταν πήρε τον λόγο ξεκίνησε την... επίθεση: "Απαντάω ως ο κάποιος αρχηγός όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης. Συνεχίζεται η πολιτική Σαμαρά. Κύριε Μεϊμαράκη είστε υπόδικος. Να πάτε και να ρωτήσετε γιατί σας παρέπεμψαν. Είπατε ψέματα ότι υπάρχει χαρτί για μένα. Κανένα χαρτί δεν υπάρχει. Ο Καρατζαφέρης σας έλεγε μπροστάντζα, ότι τα αρπάξατε δηλαδή για τα υποβρύχια, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τώρα τους έχετε βουλευτές. Καταργούμε τώρα το νόμο περί ευθύνης υπουργών;"!

Η τοποθέτηση Καμμένου έφερε... πανδαιμόνιο, ο κύριος Μεϊμαράκης σε έντονο ύφος του φώναζε πως «ανέλαβες την βρώμικη δουλειά», ενώ η Φώφη Γεννηματά δεν μπορούσε να μιλήσει, αφού δεν ακουγόταν...




Για την πληροφόρηση σας αυτά είναι τα έγγραφα που έχει καταθέσει ο Καμμένος, όπου θεωρεί ότι ο Μειμαράκης είναι υπόδικος:

21/1/2015, όταν πλέον η πτώση της συμμορίας Σαμαρά – Βενιζέλου είναι εμφανής, ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Δάφνης στέλνει ογκώδη φάκελο με την ένδειξη «Επείγον» προς την εισαγγελία τουΑρείου Πάγου. Η έρευνα έχει δείξει την εμπλοκη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Βαγγέλη Βενιζέλου, άρα πρέπει να αποστελεί το αίτημα στην βουλή.

Η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κυρία Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου παραλαμβάνει τον φάκελο και αντιλαμβανόμενη την σημασία του, μέσα σε 24 ώρες τον στέλνει στην εισαγγελέα εγκλημάτων διαφθοράς, κυρία Ράικου. Με την ένδειξη «ΛΙΑΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ».



Η κυρία Ράικου παραπέμπει την υπόθεση στην κυρία Πόπη Παπανδρέου, αντιεισαγγελέα πρωτοδικών και τον κύριο Αντώνιο Ελευθεριάνο, εισαγγελέα πρωτοδικών, οι οποίοι επανέρχονται ταχύτατα στις 30/1/2015 υποβάλλοντας την δικογραφία για την οποία απαιτείται η έγκριση της βουλής για να συνεχίσει η διερεύνηση καθότι περιλαμβάνει πολιτικά πρόσωπα. Η κυρία Ράικου εγκρίνει αυθημερόν, ώστε οι εισαγγελείς να ενημερώσουν την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Η επιστολή συντάσσεται αυθημερόν από την κυρία Παπανδρέου και τον κύριο Ελευθεριάνο με την ένδειξη «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ»!

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2015, η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου προωθεί την ποινική δικογραφία στην πρόεδρο της βουλής και στον υπουργό δικαιοσύνης, προκειμένου να εφαρμοστεί το άρθρο 86 «Περί Ποινικής Ευθύνης Υπουργών» για τον κύριο Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο!

Αυτή είναι η πρώτη γνωστοποίηση στην κυρία Κωνσταντοπούλου για το κολοσσιαίο σκάνδαλο, που δείχνει περίτρανα γιατί υποδουλώθηκε η Ελλάδα και πως πραγματικά αποδεικνύεται ότι το χρέος είναι απεχθές και επονείδιστο.
Έξι ημέρες μετά, στις 9/2/2015, ο υπουργός δικαιοσύνης κύριος Παρασκευόπουλος διαβιβάζει και αυτός το έγγραφο της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, περί «Ποινικής Ευθύνης Υπουργών». Το έγγραφο παραλαμβάνεται από την βουλή στις 11/02/2015 και καταχωρείται με αριθμό πρωτοκόλλου «88».





http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus