Διυλιστήριο: Ένταση και αποχωρήσεις στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ένταση και αποχωρήσεις στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες

Έφυγε διαμαρτυρόμενος για τις επιλογές της κυβερνησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης - Τζαβάρας είπε ότι:«Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια».

Με μεγάλη ένταση και διακοπές ξεκίνησε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές η συζήτηση του νομοσχεδίου για το τηλεοπτικό τοπίο.

Η ένταση προκλήθηκε στις επιτροπές από την επιλογή της κυβέρνησης να επισπεύσει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες επεξεργασίας του σχεδίου νόμου με στόχο να ψηφιστεί από την Ολομέλεια το προσεχές Σάββατο. Η κυβέρνηση θέλει να τηρηθούν διαδικασίες επείγοντος για το νομοσχέδιο.

Η αντιπολίτευση σύσσωμη αντέδρασε ζητώντας να ακολουθηθεί η κανονική διαδικασία, ενώ διαμαρτυρόμενος για τη σύντμηση του χρόνου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για τις επιλογές της κυβέρνησης.

«Χθες μας ενημέρωσαν με email για την συνεδρίαση. Σήμερα ένα τέταρτο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση μας έστειλαν το νομοσχέδιο 342 σελίδων. Επειδή δεν ανήκω στους 10 σοφούς και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη διαδικασία, αποχωρώ» τόνισε.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι κανείς δεν αιφνιδιάστηκε καθώς το νομοσχέδιο είχε αναρτηθεί για διαβούλευση από τον Αύγουστο.

Αντιδράσεις υπήρξαν και από την αντιπολίτευσης και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας είπε ότι:«Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια».

Εν μέσω έντασης και με τον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά να ζητά την προστασία του προεδρείου, η κ. Χαρά Καφαντάρη διέκοψε τη διαδικασία για μερικά λεπτά.

Ωστόσο η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη διακοπή...


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus