Διυλιστήριο: Όταν ο Καραμανλής μιλούσε για κατώτατη εθνική σύνταξη

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Όταν ο Καραμανλής μιλούσε για κατώτατη εθνική σύνταξη


Σας αναδημοσιεύουμε το άρθρο από τον Antenna μόλις το Ιούνιο του 2007 όπου δεν υπήρχαν μνημόνια. Τα συμπεράσματα δικά σας ....



Εθνική κατώτατη σύνταξη πάνω από το όριο της φτώχειας εξήγγειλε την Κυριακή ο πρωθυπουργός στο 4ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.

Ο Κώστας Καραμανλής είπε ότι ολοκληρώνεται η μελέτη και το επόμενο διάστημα θα γίνουν ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εθνική κατώτατη σύνταξη προσδιορίζεται στα 550 ευρώ, στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται και το ΕΚΑΣ. Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση και κατά του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν οι μεταρρυθμίσεις.

"Δεν πρόκειται να περάσουν οι στρεβλώσεις, γιατί οι Έλληνες γνωρίζουν την αλήθεια", δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής για να υπογραμμίσει πως "κάποιοι ενοχλούνται όταν ακούν την αλήθεια. Φοβούνται το παρελθόν τους και προσποιούνται αμνησία".

Για τις τρίτεκνες οικογένειες ο πρωθυπουργός είπε ότι "μια σειρά από μέτρα για την εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες έχουν θεσπιστεί ήδη και εφαρμόζονται". Τώρα, πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής, προχωρούμε στην επόμενη μεγάλη κατάκτηση, που είναι η χορήγηση του πολυτεκνικού επιδόματος και στις τρίτεκνες οικογένειες. Μέσα στο 2008, η δέσμευσή μας για την εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες γίνεται - και αυτή - πραγματικότητα. Είναι χρέος κοινωνικής ευθύνης. Είναι ένα ακόμα βήμα συγχρόνου κοινωνικού κράτους, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις ελληνικής οικογένειας".


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus