Διυλιστήριο: Προς διάλυση η Νέα Δημοκρατία - Παραιτείται ο Μειμαράκης από αρχηγός, ο Άδωνις από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Προς διάλυση η Νέα Δημοκρατία - Παραιτείται ο Μειμαράκης από αρχηγός, ο Άδωνις από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος



Ραγδαίες οι εξελίξεις στη ΝΔ. Ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το χθεσινό φιάσκο στις εκλογές της ΝΔ: «Η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγνώμης στους νεοδημοκράτες του οποίους πληγώσαμε. Κι ενώ έπρεπε να βρούμε αμέσως τον τρόπο που θα προχωρήσουμε μπροστά, οι εκλεκτοί συνάδελφοι βρήκαν το θέμα της τεχνικής βλάβης ως πεδίο αντιπαράθεσης ενώ και οι ίδιοι συμμετείχαν και γνώριζαν εξ ολοκλήρου τα πάντα«.

Είπε ο κ. Μεϊμαράκης:

Όλοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρεία γιατί όλοι συμμετείχαν. Έπρεπε να πρόσεχαν και ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί για την εταιρεία. Επίσης ο κ.Βορίδης είχε στο παρελθόν συνεργαστεί. Είναι υποκριτικό να ζητούν την παραίτησή του οι συνυποψήφιοί του εξαιτίας ενός τεχνικού λάθους.

Είμαι διατεθειμένος να παραδώσω τη θέση του προέδρου της ΝΔ, δεν είμαι γαντζωμένος στη θέση αυτή. Θα την παραδώσω στο γραμματέα κ. Πλακιωτάκη. Εκτιμώ την κ. Γιαννάκου, όπως θα μπορούσε να είναι μεταβατικός πρόεδρος και ο κ. Βαρβιτσιώτης, όπως και η κ. Μπενάκη. Θα πρέπει όμως να παραδώσουν και τις δικές τους θέσεις και οι άλλοι υποψήφιοι όπως ο κ. Τζιτζικώστας από τη θέση του Περιφερειάρχη και των άλλων από τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων.

Οι αντιδράσεις των συνυποψηφίων

Ήδη την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικό εκπροσώπου της ΝΔ ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Από το περιβάλλον του κ. Τζιτζικώστα, χαρακτηρίζονται προσχηματικά τα όσα είπε ο κ. Μεϊμαράκης. Η περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας δεν είχε καμία σχέση με το φιάσκο και δεν πρόκειται να παραιτηθεί.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus