Διυλιστήριο: VIDEO - Αποδοκιμασίες των Τούρκων στην ενός λεπτού σιγή - Την Μασσαλιώτιδα τραγούδησαν στο Γουέμπλει

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

VIDEO - Αποδοκιμασίες των Τούρκων στην ενός λεπτού σιγή - Την Μασσαλιώτιδα τραγούδησαν στο Γουέμπλει

Σας παραθέτουμε τα δύο video όπου δείχνει πραγματικά τι σημαίνει αλληλεγγύη σε αυτό που έζησε ο Γαλλικός λαός.

Το πρώτο video είναι από τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Εθνικών ομάδων Αγγλίας - Γαλλίας στο Γουέμπλεϊ, σε μία φορτισμένη ατμόσφαιρα, όπου όλο το γήπεδο ήταν ντυμένο στα χρώματα της Γαλλίας, τραγούδησε την Μασσαλιώτιδα. Όλοι γνωρίζουμε την ιστορική αντιπαλότητα μεταξύ των δύο χωρών, αλλά αυτή δεν ήταν ικανή στον απλό πολίτη της Ευρωπαικής Ένωσης που ζει στην Αγγλία να συμπαρασταθεί και να δείξει την αλληλεγγύη του στον Γαλλικό λαό.

 

Το δεύτερο video είναι από τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Εθνικών ομάδων Τουρκίας - Ελλάδας, στην Τουρκία. Ζητήθηκε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από την τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι. Όπως θα ακούσετε στο video όλο το στάδιο γιούχαρε την κίνηση αυτή όπως άλλωστε έκανε και με τον Εθνικό μας ύμνο. Μήπως πραγματικά τον ISIS τον τροφοδοτεί η Τουρκία ; Μήπως ο Τούρκικος λαός είναι φιλικά προσκείμενος προς τις ενέργειες του ISIS; Και μεις αναρωτιόμαστε, αυτήν την Τουρκία θέλει να βάλει στην Ευρώπη με τις πολιτικές της η Γερμανία ; 


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus