Διυλιστήριο: Ο επικεφαλής της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ) Hakan Fidan υπέρ των τζιχαντιστών - Τι απαντά έμμεσα ο Πούτιν

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο επικεφαλής της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ) Hakan Fidan υπέρ των τζιχαντιστών - Τι απαντά έμμεσα ο Πούτιν

Ο επικεφαλής της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (MIT), Hakan Fidan κυνικά καταδίκασε ρωσική στρατιωτική υποστήριξη στη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας λέγοντας ότι ήταν "εναντίον του Ισλάμ" και κατηγόρησε τη Μόσχα για σοβαρή παραβίαση των νόμων των Ηνωμένων Εθνών, για γενοκτονία, επειδή προσπαθούσαν να «πνίξουν την επανάσταση των ισλαμιστών στην Συρία.

"Το ISIS είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να δεχτούμε ότι δεν μπορούμε να εξαλείψουμε μια καλά οργανωμένη και δημοφιλή μονάδα, όπως Ισλαμικό Κράτος. Ως εκ τούτου, καλώ τους συναδέλφους μου Δυτικών να αναθεωρήσουν την νοοτροπία τους για την ισλαμικές επιθέσεις , να παραμερίσουν την κυνική σκέψη και να ματαιώσουν τα σχέδια του Βλαντιμίρ Πούτιν να συντρίψει ισλαμιστές επαναστάτες της Συρίας »,

Ο Fidan, πρόσθεσε ότι, προκειμένου να ασχοληθεί με τον τεράστιο αριθμό των ξένων μελών της Τζιχάντ που λαχταρούν να ταξιδέψουν στη Συρία, είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί ένα προξενείο ή τουλάχιστον ένα πολιτικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη για τον ISIS.

Πριν από λίγο ο Ρώσος ηγέτης συγκλονίζει για ακόμα μια φορά με τις δηλώσεις του.

Το στρατιωτικό επιτελείο πραγματοποίησε συνεδρίαση στην οποία μίλησε ο Βλαδιμίρ Πούτιν Εκεί προέβη σε δηλώσεις που μάλλον, θα χαραχθούν στην μνήμη όσων τον άκουσαν και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η συγχώρεσή τους εναπόκειται στο Θεό, αλλά το να συναντηθούν με το Θεό εναπόκειται σε μένα».


Η δήλωση του περνάει εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα πως, δεν έχει σκοπό να σταματήσει τον πόλεμο που έχει κηρύξει στους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, ιδίως μετά την κατάρριψη του ρωσικού Airbus που κόστισε την ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Αποκάλυψε μάλιστα πως θα έχει στενή συνεργασία με την Γαλλία, ώστε να εξαλείψουν κάθε μορφή τρομοκρατίας: «Θα ψάξουμε να τους βρούμε όπου κι αν κρυφτούν. Θα τους βρούμε όπου και να είναι σε ολόκληρον τον πλανήτη και θα τους τιμωρήσουμε».




http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus