Διυλιστήριο: VIDEO - Απίστευτες καταγγελίες του παραγωγού της μπύρας Βεργίνα ! «Οι πολυεθνικές ήθελαν να με σκοτώσουν»

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

VIDEO - Απίστευτες καταγγελίες του παραγωγού της μπύρας Βεργίνα ! «Οι πολυεθνικές ήθελαν να με σκοτώσουν»

Τρομερές καταγγελίες έκανε στη Βουλή ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιϊας Μακεδονίας-Θράκης, για τις πρακτικές των δύο πολυεθνικών και τα μαφιόζικα…
μέσα που μεταχειρίστηκαν για να εκφοβίσουν τους Έλληνες παραγωγούς, ενώ υπενθύμισε ότι οι καταγγελίες… των Ελλήνων παραγωγών εναντίον των πολυεθνικών μαφιόζων, λιμνάζουν στην επιτροπή ανταγωνισμού από το 2001 !!!!!

«Αν δεν είχα την υποστήριξη των άλλων εταιρειών που έχει η οικογένειά μου στη Νέα Υόρκη θα είχα κλείσει. Αν δεν ήμουν νέος δεν θα είχα αντέξει. Το να μπεις στον πόλεμο, ο οποίος περιλαμβάνει σκάσιμο ελαστικών, κόψιμο φρένων, κάψιμο φορτηγών, απειλών κατά της ζωή μου, κατά των συναδέλφων εμπόρων, αυτά όλα βρίσκονται στην επιτροπή ανταγωνισμού, στην οποία εκκρεμούν από το 2001 » !



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus