Διυλιστήριο: Ζούμε την εποχή του παραλόγου ....

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ζούμε την εποχή του παραλόγου ....

Γράφει η Μπέλλου Μαρία (δικηγόρος)

Ζούμε στην εποχή του παραλόγου σε όλους τους τομείς. 

Και ενδεικτικά αναφέρω………………………………………………

Γ.Γ ΝΑΤΟ " άλλο οι τουρκικές παραβιάσεις στον εναέριο χώρο της Ελλάδος και άλλο οι παραβιάσεις του Τουρκικού εναέριου χώρου από την Ρωσία ή οποιονδήποτε!!!!!".

Α.Γεωργιαδης-- Ζητάει την διαγραφή των χρεών της ΝΔ άλλα ψηφίζει υπέρ των κατασχέσεων για τους Έλληνες από τις τράπεζες και το Δημόσιο"

Ασφαλιστικά Ταμεία ( κυρίως των Ελεύθερων Επαγγελματιών)-- κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων για να μαζέψουμε τα οφειλόμενα ξεσπιτώνοντας εσάς και τις οικογένειες σας για χρήματα τα οποία οφείλετε στον εαυτό σας και θα δούμε έαν μπορέσουμε να σας τα ξαναδώσουμε πίσω στα 67 ( ή όποτε αποφασίσουμε εμείς ). Έως τότε μπορείτε να μένετε στο δρόμο και να τρώτε από τα συσσίτια!!!!!!

Τράπεζες--- Είμαστε Ανώνυμες Εταιρείες δανείζαμε ακριβά χρήμα που δεν είχαμε ( κυρίως σε δικούς μας που ουσιαστικά ξέραμε ήταν δανεικά και αγύριστα), δανειζόμασταν με 1% από την ΕΚΤ και πουλάγαμε το χρήμα με 20% επιτόκιο και δεν φυσικά αυτό δεν είναι τοκογλυφία, παρά τα αυτά πέσαμε έξω. Και εσύ Έλληνα φορολογούμενε θα χρεωθείς για να μας σώσεις ( ανα κεφαλαιοποίηση) και θα σου πάρουμε ότι έχεις και δεν έχεις.

Δημόσια Υγεία – Ασθενή, όταν έρθεις στο νοσοκομείο φέρε μαζί σου γάζες, βαμβάκι, φάρμακα και όλα τα σχετικά και μην ξεχάσεις να φέρεις και κα ‘να γνωστό γιατρό γιατί έχουμε έλλειψη. Άσχετα αν τα έχεις πληρώσει ήδη ασφάλιση υπέρ υγείας και φόρους.

Δ.Ο.Υ— Ναι γνωρίζουμε ότι ο κάθε Έλληνας πρέπει να συνεισφέρει ανάλογα με τα εισοδήματα του αλλά εσύ θα συνεισφέρεις και αυτά που δεν έχεις αλλιώς θα σου κατάσχουμε ότι έχεις και δεν έχεις και μετά θα σε βάλουμε φυλακή να σε ταΐζουμε μέσω των φόρων που θα συνεχίσεις να μας χρωστάς.
Κ.λ.π Κ.λ.π Κ.λ.π. Κ.λ.π …………………………………………………………
ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ;;;; Κάτι κάνω λάθος. Πρέπει να το ¨πάρω αλλιώς¨ να μπω στο πνεύμα της εποχής που παραλόγου και να αρχίσω να πουλάω και εγώ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ .

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus