Διυλιστήριο: Ρωσικό ΥΠΑΜ: "Ιδού οι αποδείξεις για το λαθρεμπόριο πετρελαίου και τις σχέσεις Ρ.Τ.Ερντογάν και ισλαμιστών" (εικόνες,vid)

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ρωσικό ΥΠΑΜ: "Ιδού οι αποδείξεις για το λαθρεμπόριο πετρελαίου και τις σχέσεις Ρ.Τ.Ερντογάν και ισλαμιστών" (εικόνες,vid)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Aποδείξεις για την εμπλοκή της Τουρκίας και της οικογένειας Ρ.Τ.Ερντογάν σε λαθρεμπόριο πετρελαίου με το οποίο αποκομίζουν τεράστια έσοδα οι τζιχαντιστές του ISIS (και των υπόλοιπων οργανώσεων) δίνει αυτή την ώρα στο φως της δημοσιότητας το ρωσικό ΥΠΑΜ. 

 Πριν από λίγο το ρωσικό ΥΠΑΜ είχε ανακοινώσει ότι θα δημοσιεύσει τις αποδείξεις οι οποίες δείχνουν ότι η οικογένεια Ερντογάν κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές. 

 Tην άλλη εβδομάδα όμως θα υπάρξει συνέχεια καθώς θα δοθούν στην δημοσιότητα αποδείξεις ότι η Τουρκία πέραν της χρηματοδότησης, εξοπλίζει και εφοδιάζει τους τζιχαντιστές. 

 Όπως ανέφερε στην ενημέρωση ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Sergey Soygu, υπάρχει εμπλοκή της οικογένειας του Ερντογάν, ενώ ταυτόχρονα έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες που κατέγραψαν δορυφόροι και κατά τον ίδιο δείχνουν τη μεταφορά πετρελαίου τζιχαντιστών στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας. 

 Ο Sergey Rudskoi, αρχηγός της Γενικής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών ΕΔ δήλωσε σχετικά με τους ρωσικούς βοβμαρδισμούς σε εγκαταστάσεις πετρελαίου και μεταφορικά μέσα του ISIS 

 "Τους τελευταίους δύο μήνες καταστρέψαμε 32 πετρελαϊκές εγκαταστάσεις,και 11 διυλιστήρια. Έχουμε αναγνωρίσει τρεις εκ των κυρίων πετραλαϊκών οδών"

 "Από τις τρεις αυτές οδούς μεταφέρουν πετρέλαιο στην Τουρκία υπό τον έλεγχο της εγκληματικής οργάνωσης του ISIS από περιοχές στη Συρία και στο Ιράκ 

 Στις 16 Νοεμβρίου, 260 φορτηγά καυσιμων εντοπίστηκαν κοντά στ τουρκικά σύνορα, μερικά από τα φορτηγά επειχειρούν να "μασκαρευτούν" σαν απλές νταλίκες. Η αναγνώριση από τους δορυφόρους έδειξε ότι μετά την διέλευση των τουρκικών συνόρων τα φορτηγά διεισδύουν βαθιά μέσα στην Τουρκία, και μετά το πετρέλαιο οδεύει για άλλες χώρες" είπε ο Rudsloy 

 Δεν ήταν άγνωστο στους γνωρίζoντες και ιδιαίτερα στα δυτικά κέντρα που προσποιούνται ότι δεν ήξεραν. 

Τώρα μετά από τέτοια σωρεία αποδείξεων εκτίθενται και στο ΝΑΤΟ για τους Τούρκους όλοι λίγο-πολύ το ήξεραν. 

 Δείτε τις εικόνες από τους δορυφόρους





O Ρώσος ΥΠΑΜ αποκάλυψε ότι πάνω από 2.000 βαρέλια μεταφέρονται καθημερινά στην Τουρκία. Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας είπε ότι την άλλη εβδομάδα θα δώσει στοιχεία που δείχνουν ότι η Τουρκία βοηθάει το ISIS.

Ο ίδιος ο Ερντογάν προ ημερών απείλησε να παραιτηθεί αν αποδειχθεί ότι έχει σχέσεις με τους τζιχαντιστές, κάτι που μάλλον δεν προτίθεται να κάνει ακόμα και αν βγει στην δημοσιότητα φωτογραφία του που να τον δείχνει να πίνει καφέ με τον Μπαγκνταντί.


Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus