Διυλιστήριο: Δείτε τις ανακοινώσεις και γελάστε ..."Λάθος στην αναζήτηση" έκανε Το Ποτάμι στην ανακοίνωση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε τις ανακοινώσεις και γελάστε ..."Λάθος στην αναζήτηση" έκανε Το Ποτάμι στην ανακοίνωση για τον ΣΥΡΙΖΑ



"Λάθος στην αναζήτηση". Αυτό αναφέρει το Ποτάμι στο email με νέα ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται ότι σε προηγούμενο δελτίο Τύπου κατά λάθος συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι είχαν γίνει στο παρελθόν.

Αφού λοιπόν το Ποτάμι κάνει λόγο για σφάλμα στην αναζήτηση στο... google , αναφέρει στη δεύτερη ανακοίνωση που εστάλη:

"Στο προηγούμενο δελτίο τύπου εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προηγούμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν σχολίασαν τα όσα θλιβερά έγιναν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. Λόγω, λοιπόν, της απουσίας πρόσφατων δηλώσεων οι μηχανές αναζήτησης όταν πληκτρολογείς «βία – μολότοφ – δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ», εμφανίζουν αναρτήσεις από τα χρόνια της αντιπολίτευσης. Δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση".


Δείτε και την διορθωτική ανακοίνωση 

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus