Διυλιστήριο: Η Deutsche Bank πουλά θυγατρικές της

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η Deutsche Bank πουλά θυγατρικές της



Το μετοχικό κεφάλαιο που διαθέτει στην κινεζική τράπεζα Hua Xia αποφάσισε να πωλήσει η Deutsche Bank, με στόχο να εισπράξει αμέσως έως και 25,7 δισ. γουάν.

Η Deutsche αγόρασε μετοχές της Hua Xia το 2006, ενώ το 2008 και το 2011 αύξησε το μερίδιο της στο 19,99%. Η γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε τη μεταβίβαση του 19,99% της Hua Xia στην PICC Property and Casualty έναντι 23 – 25,7 δισ. γουάν- ανάλογα με την συναλλαγματική ισοτιμία ευρώ- γουάν.

Εάν η συναλλαγή γίνει αποδεκτή από τις εποπτικές αρχές, η Deutsche Bank εκτιμά ότι θα έχει θετικό χρηματοδοτικό αντίκτυπο, καθώς θα βελτιώσει το δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας κατά 30- 40 μονάδες βάσης.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus