Διυλιστήριο: VIDEO - ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΖΑΚΗ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! «Πουλημένα τομάρια και ηλίθιοι οι στρατιωτικοί»

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO - ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΖΑΚΗ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! «Πουλημένα τομάρια και ηλίθιοι οι στρατιωτικοί»



Σάλο έχει προκαλέσει η σφοδρή επίθεση του Δημήτρη Καζάκη στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις!

Ο πρόεδρος του κόμματος ΕΠΑΜ, στη ραδιοφωνική του εκπομπή εξαπέλυσε κατάπτυστη επίθεση εναντίων των στρατιωτικών με χυδαίους χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη διαδήλωση των τελευταίων την προηγούμενη εβδομάδα για το κόψιμο του ασφαλιστικού.

Ο Καζάκης αποκάλεσε ουκ ο λίγες φορές ηλίθιους τους εν ενεργεία αλλά και εν αποστρατεία στρατιωτικούς, ενώ τους χαρακτήρισε και πουλημένα τομάρια που γλείφουν τον πισινό του κάθε υπουργού, νοιάζοντας μόνο για την τσέπη τους!

Τόνισε επίσης χαρακτηριστικά πως έχουν βρωμίσει τη χακί στολή και το εθνόσημό μας, και πως οι στρατιωτικοί δεν έχουν δώσει όρκο να φυλάνε την πατρίδα αλλά την τσέπη τους!

Ακούστε το ηχητικό από την επίμαχη εκπομπή όπου επιτίθεται στους στρατιωτικούς σαν ταύρος εν υαλοπωλείο!




Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 2Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

2 Comments

  1. Καταδίκασαν την χώρα να μετατραπεί σταδιακά σε απλό χώρο, ώστε να επιτραπεί στους ξένους επικυρίαρχους τραπεζίτες της ευρωζώνης να λεηλατούν ασύστολα κάθε μορφή πλούτου του χώρου δημόσιου και ιδιωτικού. Το βλέπουμε ήδη να συντελείται με την εφαρμογή του 3ου αντισυνταγματικού μνημονίου.
    Το βλέπουν όμως και όλοι αυτοί στους οποίους η Γη Πατέρων, η Πατρίδα δηλαδή, εμπιστεύθηκε τα μέσα ισχύος, ώστε να προστατεύουν την Κοινωνία και το Έθνος που ήδη από το 2010 δέχεται εγκληματική επίθεση με τα φονικά όπλα των μνημονίων της Ευρωζώνης.
    Αναρωτιόμαστε λοιπόν όσοι αγωνιζόμαστε πολιτικά για την ανατροπή των υπηρετών των μνημονίων και φωνάζουμε:
    Ώ εσείς, οι ένοπλοι φρουροί της Γης των Πατέρων πότε θα κάνετε το καθήκον σας ;
    Πότε θα εφαρμόσετε το άρθρο 120 του Συντάγματος ;
    Και όλοι οι λοιποί το οφείλουμε, αλλά δεν έχουμε τα κατάλληλα μέσα ισχύος. Να προσφέρουμε και την ζωή μας, αλλά να μην πάει η θυσία μας χαμένη.
    Φροντίστε λοιπόν, σκύψτε και πάρτε την ασπίδα από την Γη όπου την απορρίψατε, διότι αυτή η Γη των Πατέρων σας διατάζει: Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΪ ΤΑΣ !
    Και εμείς οι λοιποί πολίτες μαζί σας, διότι η ώρα της θυσίας έφτασε !
    Του χρόνου, με 800 μόνο εκατομμύρια προυπολογισμό για τις ένοπλες δυνάμεις, εκ των οποίων μόνο τα 100 για συντήρηση εξοπλισμών, αναλώσιμα και καύσιμα, δεν θα υπάρχουν καν ένοπλες δυνάμεις επιχειρησιακά ενεργές.
    http://giorgos-vamvakousis.blogspot.gr
    Άρα πολύ καλά τα λέει ο Καζάκης και στο κάτω-κάτω τι τον κόφτει τον σχολιαστή αν κάποιος κατηγορεί για μη τήρηση του όρκου τους τους στρατιωτικούς. Θα έπρεπε ο σχολιαστής να νοιάζεται για την Κοινωνία που δέχεται εγκληματική επίθεση από τους κανιβάλους της Ευρωζώνης των τραπεζιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένοπλες Δυνάμεις είναι το σύνολο οπλιτών, αξιωματικών, οπλικών συστημάτων και εξοπλισμού.
    Ο Καζάκης αναφέρθηκε μόνο στους αξιωματικούς οι οποίοι γνωρίζουν ότι του χρόνου, με 800 μόνο εκατομμύρια προυπολογισμό για τις ένοπλες δυνάμεις, εκ των οποίων 700 για δαπάνες προσωπικού και μόνο τα 100 για συντήρηση εξοπλισμών, αναλώσιμα και καύσιμα, δεν θα υπάρχουν καν ένοπλες δυνάμεις επιχειρησιακά ενεργές.
    Οι αξιωματικοί το δέχονται ; Τηρούν τον όρκο τους στην Πατρίδα ;
    Όχι ακόμη. Άρα πολύ καλά τους τα λέει ο Καζάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus