Διυλιστήριο: VIDEO - Δείτε τον Πούτιν με τους μεγαλοβιομήχανους της Ρωσίας

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO - Δείτε τον Πούτιν με τους μεγαλοβιομήχανους της Ρωσίας

Όταν ο Πούτιν θύμωσε και έβαλε σε τάξη τους βιομήχανους της Ρωσίας "Τρέχατε σαν τις κατσαρίδες όταν μάθατε οτι έρχομαι".

Ο ολιγάρχης Όλεγκ Ντεριπάσκα, ιδιοκτήτης ενός τεράστιου βιομηχανικού συμπλέγματος παραγωγής τσιμέντου και οικοδομικών υλικών, είχε προχωρήσει σε δεκάδες απολύσεις, ενώ καθυστερούσε την καταβολή των μισθών των εργαζομένων. Όντας παράλληλα ιδιοκτήτης και της μεγαλύτερης εταιρείας κοινής ωφέλειας της πόλης άρχισε να κόβει τη θέρμανση και το νερό στους κατοίκους που δεν μπορούσαν πια να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς.

Οι εργάτες των εργοστασίων και οι ντόπιοι κάτοικοι προχώρησαν σε κινητοποιήσεις, φτάνοντας μέχρι τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου προς την Αγία Πετρούπολη, προκαλώντας μποτιλιάρισμα μήκους 400 χιλιομέτρων. Προκαλώντας κοινωνική αναταραχή χωρίς λόγο όμως, ο 45χρονος ολιγάρχης έκανε το μοιραίο λάθος να βρεθεί απέναντι στον Βλάντιμιρ Πούτιν....



http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus