Διυλιστήριο: Συγγνώμη, λάθος (για την παραπληροφόρηση)

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Συγγνώμη, λάθος (για την παραπληροφόρηση)



Μέσα από τη στήλη του στο "Έθνος», ο Δημήτρης Καμπουράκης ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Κατρούγκαλο για τα λανθασμένα αριθμητικά δεδομένα που χρησιμοποίησε, αναφορικά με το Ασφαλιστικό, στο προχθεσινό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα.

Κατά την διάρκεια της "επεισοδιακής» συνέντευξης, ο υπουργός Εργασίας, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο, είπε: "Αν αυτά που γράφετε στο "Έθνος» είναι αλήθεια, εγώ παραιτούμαι. Αν όμως είναι ψεύδη και τερατολογίες, να ζητήσετε συγγνώμη» (δείτε το video).



Σήμερα, ο Δημήτρης Καμπουράκης παραδέχθηκε το λάθος του, γράφοντας: "Ο κ. Κατρούγκαλος είχε δίκιο, οι υπολογισμοί μου ήταν αριθμητικά λάθος. Συνεπώς ζητώ συγνώμη».

Η απάντηση Κατρούγκαλου μέσω twitter:

Ο υπουργός Εργασίας επικρότησε τη στάση Καμπουράκη, αλλά ταυτόχρονα επέκρινε το "Πρώτο Θέμα», για τον πρώτο που χειρίζεται τα του Ασφαλιστικού, χαρακτηρίζοντας την ιστοσελίδα "ναυαρχίδα της παραπληροφόρησης».


Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus