Διυλιστήριο: VIDEO - Όταν οι δημοσκοπήσεις έδειχναν την ΝΔ στο 20% .... ενώ η ΝΔ ''ήξερε'' ότι ήταν στο 15%

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

VIDEO - Όταν οι δημοσκοπήσεις έδειχναν την ΝΔ στο 20% .... ενώ η ΝΔ ''ήξερε'' ότι ήταν στο 15%

To γράφημα είναι από δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ''Παραπολιτικά'' τον Ιούλιου του 2015 (ΕΔΩ)

Κατόπιν της τελευταίας δημοσκόπησης, όπου εμφανίζει τον Κούλη ως σωτήρα, ως το νέο και άφθαρτο, εμφανιζόμενη την ΝΔ να ξεπερνάει τον ΣΥΡΙΖΑ κατά 3,5 ποσοστιαίες μονάδες, θέλουμε να θυμίσουμε τα μεγάλα ''στραπάτσα'' που έχουν φάει όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Καταρχήν δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι στο δημοψήφισμα όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν οριακή διαφορά υπέρ του ΟΧΙ και μάλιστα κάποιες εμφάνιζαν και μπροστά το ΝΑΙ. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έδειξε ότι οι εταιρείες έκαναν τεράστιο λάθος. Τότε μάλιστα είχαν ακουστεί ειδήσεις ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, ενοχλήθηκε από την στάση του Σαμαρά, όπου ενώ είχε δημοσκοπήσεις με συντριπτικά ποσοστά υπέρ του ΟΧΙ, τον ''ανάγκασε'' δημόσια να υποστηρίξει το ΝΑΙ.

Όλες οι δημοσκοπήσεις σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις έδειχναν τους Ανεξάρτητους Έλληνες οριακά στο 3%, μάλιστα κάποιες έφταναν να τους δείχνουν και σε ποσοστό του 1%. Φυσικά και πάλι τα εκλογικά αποτελέσματα του διέψευσαν.

Αλλά αυτό που πραγματικά μας έκανε εντύπωση, και αναρωτιόμαστε γιατί δεν κινείται ένας εισαγγελέας, είναι ότι όταν όλες οι φανερές δημοσκοπήσεις έδειχναν την ΝΔ στο 20%, ομολογεί δημόσια ο τότε Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μειμαράκης ότι εκείνοι ήξεραν και είχαν δημοσκοπήσεις ότι είναι στο 15%. 

Πραγματικά, τι ρόλο παίζουν οι δημοσκοπήσεις ; Γιατί πάντα ευνοούν αυτούς την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι ; Γιατί δεν κινείται ένας εισαγγελέας προς αυτές ;

Δείτε το video .......    



http://www.diulistirio.blogspot.gr/

     
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus