Διυλιστήριο: Προς πώληση 1300 ξενοδοχεία στην Τουρκία

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Προς πώληση 1300 ξενοδοχεία στην Τουρκία


Προς πώληση βρίσκονται 1.300 ξενοδοχεία  σε διάφορα τουρκικά θέρετρα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ως συνέπεια των τρομοκρατικών επιθέσεων και την κρίση στις σχέσεις με τη Ρωσία, η οποία είναι αισθητή ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα στην τουριστική πρωτεύουσα της Αττάλειας πάνω από 400 ξενοδοχεία βρίσκονται προς πώληση , λόγω του ότι η τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας έχει κατέλθει σε μία από τις χειρότερες κρίσης στην ιστορία της, λόγω της συρρίκνωσης των Ρώσων τουριστών που επισκέπτονται την χώρα, ενώ η αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων άφησε την ασφάλεια της χώρας αποδυναμωθεί, γράφει η τούρκικη εφημερίδα Zaman.

Στην Τουρκία έχουν εισέλθει 4,5 εκατομμύρια λιγότεροι Ρώσοι τουρίστες φέτος, προκαλώντας την τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας να χάσει κάποια 4,5 δις $ σε έσοδα, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος Μεχμέτ Isler των Τουριστικές Επιχειρήσεις και Τουριστικών Καταλυμάτων (ETHICS) στην εφημερίδα.

Από την Ευρώπη και κυριότερα από την Γερμανία, οι τουρίστες προσανατολίζονται σε Ελληνικά τουριστικά καταλύματα.

Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus