Διυλιστήριο: Νόμος του κράτους το παράλληλο πρόγραμμα - Δωρεάν πρόσβαση στην υγεία για 2.500.000 ανασφάλιστους

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Νόμος του κράτους το παράλληλο πρόγραμμα - Δωρεάν πρόσβαση στην υγεία για 2.500.000 ανασφάλιστους



Ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. το νομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα συνεχίζοντας το βήματα ενίσχυσης των δυνάμεων της εργασίας που ξεκίνησαν με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις, όπως παρατήρησε κι ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, στην παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει σημαντικές ρυθμίσεις για την Δημόσια Υγεία, την Εργασία, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, αλλά και την Παιδεία, την Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταψήφισαν η Ν.Δ., η Χρυσή Αυγή κι η Ένωση Κεντρώων, ενώ παρών ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ποτάμι.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus