Διυλιστήριο: Φοβερό πανελλήνιο ρεκόρ η Στεφανίδη!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Φοβερό πανελλήνιο ρεκόρ η Στεφανίδη!



Το απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε η Κατερίνα Στεφανίδη στη Νέα Υόρκη, περνώντας το 4.90μ. στο μίτινγκ του Μίλροουζ.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου
rosiadou@sportsfeed.gr

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε τρομερή εμφάνιση στη Νέα Υόρκη και με το 4.90μ. πλέον, εκτός από κορυφαία Ελληνιδα όλων των εποχών, είναι η τέταρτη καλύτερη όλων των εποχών πίσω από την Ισινμπάεβα (5.06μ.), τη Σουρ (5.03μ.) και τη Σίλβα (4.91μ.) ενώ φέτος είναι η 2η καλύτερο στον κόσμο. Με το 4.90μ. πήρε και το ρεκόρ αγώνα που ανήκε στην Γέλενα Ισινμπάεβα από το 2007 και ήταν 4.82μ.
Η Στεφανίδη ξεκίνησε τα άλματα από το 4.50μ. και πήγε στο 4.60μ., το 4.70μ. και το 4.80μ. περνώντας όλα τα ύψη με την πρώτη. Στο 4.90μ. χρειάστηκε δύο προσπάθειες.
Στη συνέχεια έγινε η πρώτη Ελληνίδα που επιχείρησε ποτέ άλμα στα 5 μέτρα! Έκανε τρία άλματα δίχως να φοβηθεί τον πήχη!
Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε η Ντέμι Πέιν περνώντας και αυτή το 4.90μ. αλλά είχε δύο χαμένες προσπάθειες στο 4.50μ. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του επί κοντώ των γυναικών όπου δύο αθλήτριες ξεπρνάνε το 4.90μ.!


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus