Διυλιστήριο: Χατζηνικολάου: Η «Real Group» θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία!

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Χατζηνικολάου: Η «Real Group» θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία!



Το ότι η «Real Group» αποφάσισε να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία ανακοίνωσε, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Real fm 97,8», ο Νίκος Χατζηνικολάου!

«Η Real Group αποφάσισε να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία. Το λέω δημόσια για να το ακούσει η τουρκική πρεσβεία ώστε να μας βοηθήσει», είπε ο εκδότης, δημοσιογράφος και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές ότι δεν κάνει πλάκα, ο κ. Χατζηνικολάου ανέφερε πως η τουρκική τηλεοπτική αγορά είναι πολύ μεγάλη, καθώς η γειτονική χώρα έχει περίπου 80 εκατομμύρια πληθυσμό, ενώ τόνισε πως από την Δευτέρα, σε συνεργασία με μεγάλο δικηγορικό γραφείο σε Ελλάδα και Τουρκία, θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

«Γιατί έχει δικαίωμα ο Τούρκος να διεκδικήσει κανάλι στην Ελλάδα και όχι εμείς στην Τουρκία;», διερωτήθηκε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και συμπλήρωσε πως, αν υπάρχει πρόβλημα επειδή η «Real Group» είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, τότε μπορεί να διεκδικήσει άδεια ψυχαγωγικού καναλιού, αν και θα ήθελε να είναι ειδησεογραφικού.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus