Διυλιστήριο: VIDEO - Προπηλακισμός Κέρι στην Ρώμη

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

VIDEO - Προπηλακισμός Κέρι στην Ρώμη

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης Τύπου, την Τρίτη στη Ρώμη, μετά τη συνάντηση του Υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ με τον Ιταλό ομόλογο του Πάολο Τζεντιλόνι, προκειμένου να συζητήσουν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Τη στιγμή που οι δύο υπουργοί ετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν την αίθουσα, μια Ιταλίδα δημοσιογράφος, η Marinella Correggia προσπάθησε να μπει εμπόδιο στο δρόμο του Κέρι με ένα πλακάτ που κρατούσε στα χέρια. Παράλληλα, άλλοι διαδηλωτές κατηγορούσαν μέσω συνθημάτων τις ΗΠΑ για την πολιτική τους κατά της τρομοκρατίας, φωνάζοντας "Εσείς δημιουργήσατε το Daesh, είστε υπεύθυνοι".

Οι άνδρες ασφαλείας εμπόδισαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν τους δυο διπλωμάτες, που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι το περιστατικό.




Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus