Διυλιστήριο: Ανδρεάδης: Στα 15 δισ. ευρώ βλέπει να αυξάνονται τα τουριστικά έσοδα το 2016

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ανδρεάδης: Στα 15 δισ. ευρώ βλέπει να αυξάνονται τα τουριστικά έσοδα το 2016


Τα έσοδα από τον τουρισμό εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 5,6% και θα αγγίξουν τα 15 δισ. ευρώ την φετινή χρονιά και ο αριθμός των επισκεπτών θα ανέλθει σε 25 εκατομμύρια δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης στο πρακτορείο Reuters.

Σημειώνεται ότι περίπου 23,5 εκατ. τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα με το 2015 με τις εισπράξεις να ανέρχονται σε 14,2 δισ. ευρώ.

Ωστόσο, η εκτίμηση για αύξηση των τουριστικών εσόδων το 2016 εξαρτάται από την γρήγορη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος και την αποτελεσματική διαχείριση των προσφυγικών ροών.

«Η λέξη-κλειδί είναι σταθερότητα,» δήλωσε ο κ. Ανδρεάδης. «Αυτοί οι στόχοι εξαρτώνται από την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος διάσωσης και την διαχείριση των προσφυγικών ροών.»


http://www.diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus