Διυλιστήριο: VIDEO - Από το Νόμπελ Ειρήνης στην επίθεση σε όσους προσφέρουν δωρεάν βοήθεια στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες. Αθάνατη Ελλάδα...

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

VIDEO - Από το Νόμπελ Ειρήνης στην επίθεση σε όσους προσφέρουν δωρεάν βοήθεια στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες. Αθάνατη Ελλάδα...

Εικόνες που προκαλούν οργή καταγράφηκαν στην Ειδομένη. Εκεί όπου χιλιάδες ψυχές παλεύουν καθημερινά με το κρύο και την πείνα, περιμένοντας μάταια να περάσουν τα σύνορα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, που προβλήθηκε στο liveNews με τον Νίκο Ευαγγελάτο, μια οικογένεια από τα Ιωάννινα (πατέρας, μητέρα και παιδί) δέχθηκε επίθεση, όταν πήγε στους πρόσφυγες για να τους μοιράσει φαγητό και νερά. Η επίθεση σύμφωνα με το LiveNews, έγινε από δύο πωλητές σε καντίνες της περιοχής, επειδή προφανώς, η οικογένεια των εθελοντών τους "έκοβε" τη δουλειά.




Απίστευτα πράγματα για ακόμη μία φορά, με θύματα τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες...

Όπως καταγγέλει ο Σπύρος Μάρκου μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook, το πρωί της Τρίτης έπεσε θύμα επίθεσης από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο χωριό Εύζωνοι, όταν πήγε να μοιράσει τρόφιμα στους πρόσφυγες και στα μικρά παιδιά που είχαν μαζί τους.

Μάλιστα ανέβασε και video από την επίθεση...

SOS ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Στο χωριό Ευζώνοι πήγαμε να μοιράσουμε τρόφιμα σε παιδάκια
Που πεινάνε και τότε ήρθε όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί ο αν μη τι άλλο ανεκδιήγητος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων και ενός παραπήγατος που ονομάζει ξενώνα ονόματι Σίμος Αδαμίδης να μας προπηλακίσει γιατί δίνοντας τρόφιμα στα παιδάκια που πεινάνε του κάνουμε ζημία στην επιχείρηση του.
Βέβαια όπως μάθαμε αργότερα από του πρόσφυγες αυτός ο (Κύριος) καταληστευει του πρόσφυγες πουλώντας ενδεικτικά :
Κρουασάν 2,5€
Νερό μικρό 2€
Ένα κομμάτι χαρτί υγείας 1€
Χρήση τουαλέτας 5€
Χρήση ντουζιέρας 20€ το άτομο
Φιλοξενεία σκηνής στο χώρο του πρατηρίου καυσίμων 5€ το άτομο
Είναι υποχρέωση μας να τον κάνουμε τελείως ρόμπα






Νέες αποκαλύψεις για το εμπόριο ελπίδας στη Λέσβο - Γέμισε το λιμάνι με τσιλιαδόρους

«Δυστυχώς εμφανίστηκαν άτομα, «αλεξιπτωτιστές» και από το πουθενά, από την Αθήνα, από το Αγρίνιο, από την Πάτρα, οι οποίοι πήραν μία άδεια υποκαταστήματος. Γέμισε ο κόσμος με τσιλιαδόρους που μιλούσαν αραβικά, οι οποίοι όμως δεν είχαν καμία σχέση με το αντικείμενο, διότι αισχροκερδούν εις βάρος των προσφύγων», αποκάλυψε ο Πρόεδρος Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου.

Ο κ. Γιάννης Σαμιώτης, μιλώντας στο mega, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά με τα περιστατικά αισχροκέρδειας κατά των προσφύγων από επιτήδειους που εμφανίζονται σαν τουριστικοί πράκτορες και το εμπόριο ελπίδας.

«Βλέπαμε ουρές έξω από τα γραφεία τους και λέγαμε: «καλά, είναι δυνατόν να αφήνουν τα τοπικά πρακτορεία και να πηγαίνουν εκεί;» Υπήρχε η εξήγηση, αλλά δεν την καταλάβαμε εμείς», τόνισε ο Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, Γιάννης Σαμιώτης.

Ο κ. Σαμιώτης δήλωσε η γλώσσα είναι η αιτία για αυτό το φαινόμενο. «Είναι θέμα γλώσσας», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη γλώσσα τους λένε ότι τους συμφέρει κατά περίπτωση», είπε ο κ. Σαμιώτης για τον τρόπο που οι επιτήδειοι πείθουν τους μετανάστες για να τους εμπιστευτούν.

«Εμείς τους ξέρουμε, τους καταγγείλαμε. Έχουμε καταγγείλει 6-7 άτομα. », πρόσθεσε.



Οι απειλές των επιτήδειων σε ρεπόρτερ στο λιμάνι του Πειραιά

Απειλές, χυδαίες βρισιές και βιαιοπραγίες ήταν η απάντηση επιτήδειων σε δημοσιογράφο που αποκάλυψε την παράνομη μεταφορά προσφύγων από γκαράζ στην περιοχή του Κηφισού με τουριστικά λεωφορεία στην Ειδομένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA νωρίτερα μέλη του ίδιου κυκλώματος παρέλαβαν τους πρόσφυγες από το λιμάνι του Πειραιά και τους μετάφεραν στο γκαράζ του Κηφισού όπου τους επιβίβαζαν σε πούλμαν παρά το γεγονός ότι τα σύνορα στην Ειδομένη είναι κλειστά από τους Σκοπιανούς.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.



Προς τους χριστιανοταλιμπάν που νομίζουν ότι όντας μισάνθρωποι υπηρετουν το λόγο του Χριστού. Να τι λέει ο Κύριος μας.

Eπείνασα γάρ, καὶ οὐκ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα, καὶ οὐκ ἐποτίσατέ με, ξένος ἤμην, καὶ οὐ συνηγάγετέ με, γυμνός, καὶ οὐ περιεβάλετέ με, ἀσθενὴς καὶ ἐν φυλακῇ, καὶ οὐκ ἐπεσκέψασθέ με. τότε ἀποκριθήσονται αὐτῷ καὶ αὐτοὶ λέγοντες• κύριε, πότε σε εἴδομεν πεινῶντα ἢ διψῶντα ἢ ξένον ἢ γυμνὸν ἢ ἀσθενῆ ἢ ἐν φυλακῇ, καὶ οὐ διηκονήσαμέν σοι; τότε ἀποκριθήσεται αὐτοῖς λέγων• ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾿ ὅσον οὐκ ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἐλαχίστων, οὐδὲ ἐμοὶ ἐποιήσατε. καὶ ἀπελεύσονται οὗτοι εἰς κόλασιν αἰώνιον, οἱ δὲ δίκαιοι εἰς ζωὴν αἰώνιον.

http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus